Davne 2008. godine kada je možda samo priželjkivala titulu Vojvotkinje od Kembdridža, lepa Kejt Midlton, koja danas zrači elegancijom i svedenim stilom, umela je da ponese i nešto ovako.

Kejt Disko Kejt Midlton

Disko princeza

Iako je kombinaciju izabrala povodom humanitarne večeri pod nazivom Disco roller i ovo izdanje pravdala upravo temom večeri, mnogi mediji su bili iznenađeni njenim izborom garderobe. Jarkožute tzv. vruće pantalonice i zelena majica satkana od šljokica možda bi mogle da se iskoriste i danas u nekom autfitu, ali ono što joj ne opraštamo jesu čarape u boji kože sa toliko sjaja da prosto vrište. Savet svim devojkama je da ako nikako ne postoji šansa da izbegnete unihop čarape u boji kože, ako vam je suviše hladno da idete bose ili da ih zamenite debelim, crnim – onda birajte izuzetno tanke čarape, najpribližnije vašoj boji kože i bez ikakvog sjaja.

Naravno, ukoliko se slažete da sjaj vaših čarapa ne bi trebalo da bude prvo što će neko primetiti na vama. I Kejt Midlton se danas vodi ovom mišlju, pa nosi jedva primetan unihop. Disko izgled iz 2008. daleka je prošlost, a možda je tada samo htela da se opusti i obuče šta poželi verujući da ubuduće majci jednog princa ovakvi modni izleti više neće priličiti.

Midlton Disko Kejt Midlton

Ako je već bilo toliko toplo da je izabrala kratke rukave, bose noge bez čarapa prosto se podrazumevaju


Zorana Cvetković

Comments