Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

U poslednje vreme, naročito u periodu kada smo se susreli sa izazovom izolacije, sve više se govori o terapijskoj moći ručnog rada, kreativnosti i umetničkim hobijima, bilo da ste zasićeni svakodnevnim obavezama, pod stresom ili vam teško pada karantin. Ljudi su u karantinu učili da kuvaju, bavili se baštovanstvom, pohađali različite kurseve, bojili, crtali… Jednom rečju, radili sve ono što ne samo da “ubija vreme”, već umnogome smanjuje nivo stresa i utiče na zadovoljstvo svakodnevice i život čini kvalitetnijim. Ljubitelji mode, takođe, imaju u čemu da uživaju – naime, mnogi brendovi ponudili su različite izazove za crtanje i modelovanje, tako da je sada moguće da se oprobate kao dizajneri, čak i ukoliko se nikada niste susreli sa modom na taj način.

Ono što je najbolje kod ovakvih sadržaja, jeste činjenica da dopuštaju da zaista pustite mašti na volju – ništa ne mora biti savršeno i ne iziskuje vanserijski talenat, već samo malo volje, energije, vremena i dopuštanja sebi da se igrate.

U nedostatku radionica uživo, kod Roxanne Assoulin sada možete napraviti sopstvenu narukvicu ili ogrlicu u obliku bombona, koristeći pribor u svom domu. Brend nakita, takođe, nudi besplatne verzije popularnih emajliranih narukvica koje je moguće preuzeti, a koje možete obojiti, izrezati po svojoj veličini i nositi kao način da svakodnevno menjate svoj izgled.

View this post on Instagram

No rules….. ❤️

A post shared by Roxanne Assoulin (@roxanneassoulin) on

DANNIJO, brend nakita i odeće sa sedištem u Njujorku, nudi set koji sadrži sve što vam je potrebno, od 12 boca boja, gumenih traka i rukavica, do transformacijea, uključujući torbe i bandane… Pored svega ostalog u vašem ormaru, ovo je zanimljiv način da se igrate sa svojim aksesoarima.

View this post on Instagram

Hey girl hey 👋🌈🏄‍♀️

A post shared by DANNIJO (@dannijo) on

Usled pandemije i prodavnica koje su bile zatvorene za kupce, Reese Cooper suočio se sa viškom materijala. Sada te tkanine (isečene i prilagođene) možete pronaći zajedno sa uputstvima, uzorcima i zakrpama, kako biste napravili sopstvenu verziju popularne Chore jakne ovog brenda.

View this post on Instagram

Update.

A post shared by Reese Cooper® (@reesecooper) on

Editors choice