Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, deveti put organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST Design WEEK,  od 18. do 25. maja 2019. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući besplatno savladavanje i usavršavanje grafičkog dizajna, web dizajna i digitalne fotografije. Radionice su namenjene onima koji tek ulaze u svet dizajniranja i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustva ali žele da nauče još više.

BDW e1555514824300 Dizajn je svuda, deveti put u Beogradu

Seminar se sastoji iz šest radionica:

Graphic Design Basic – radionica u kojoj se studenti mogu oprobati u ulozi grafičkog dizajnera i naučiti osnove softvera koji im pomažu da izraze svoju kreativnost.

Graphic Design Advancedprilika za sve one koji znaju da koriste računarske programe grafičkog dizajna, a žele da se usavrše u brendiranju i osmišljavanju logo-a.

Web Design Basicnamenjen je studentima koji žele da se upoznaju sa svetom web dizajna kroz njegove osnove – pisanje kodova koristeći programske jezike CSS i HTML.

Web Design Advanced za napredne polaznike koji su savladali pisanje kodova ali im je potrebna pomoć JavaScript-a da učine svoj sajt još boljim.

Digital Photography Basicza sve koji žele da savladaju osnove fotografije, i da svoje veštine fotografisanja podignu na viši nivo.

Digital Photography Advancedpravo mesto za smele studente koji konačno žele da sa automatskih pređu na ručna podešavanja DSLR fotoaparata i ovde su takvi fotoaparati obavezni.

BDW1 e1555514857530 Dizajn je svuda, deveti put u Beogradu

Uz navedenih šest radionica, organizujemo i dan posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight. Cilj je da studentima, zainteresovanim da se bave dizajnom i brendiranjem, predstavimo nove proizvode, mogućnosti, alate i tehnologije u svetu fotografije i dizajna. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici seminara.

Više informacija o radionicama možete pronaći na sajtu https://bdw.best.rs/

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Prijave će biti otvorene od 22. aprila do 11. maja na sajtu https://bdw.best.rs/

Editors choice