Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, deveti put organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST Design WEEK,  od 18. do 25. maja 2019. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući besplatno savladavanje i usavršavanje grafičkog dizajna, web dizajna i digitalne fotografije. Radionice su namenjene onima koji tek ulaze u svet dizajniranja i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustva ali žele da nauče još više.

BDW e1555514824300 Dizajn je svuda, deveti put u Beogradu

Seminar se sastoji iz šest radionica:

Graphic Design Basic – radionica u kojoj se studenti mogu oprobati u ulozi grafičkog dizajnera i naučiti osnove softvera koji im pomažu da izraze svoju kreativnost.

Graphic Design Advancedprilika za sve one koji znaju da koriste računarske programe grafičkog dizajna, a žele da se usavrše u brendiranju i osmišljavanju logo-a.

Web Design Basicnamenjen je studentima koji žele da se upoznaju sa svetom web dizajna kroz njegove osnove – pisanje kodova koristeći programske jezike CSS i HTML.

Web Design Advanced za napredne polaznike koji su savladali pisanje kodova ali im je potrebna pomoć JavaScript-a da učine svoj sajt još boljim.

Digital Photography Basicza sve koji žele da savladaju osnove fotografije, i da svoje veštine fotografisanja podignu na viši nivo.

Digital Photography Advancedpravo mesto za smele studente koji konačno žele da sa automatskih pređu na ručna podešavanja DSLR fotoaparata i ovde su takvi fotoaparati obavezni.

BDW1 e1555514857530 Dizajn je svuda, deveti put u Beogradu

Uz navedenih šest radionica, organizujemo i dan posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight. Cilj je da studentima, zainteresovanim da se bave dizajnom i brendiranjem, predstavimo nove proizvode, mogućnosti, alate i tehnologije u svetu fotografije i dizajna. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici seminara.

Više informacija o radionicama možete pronaći na sajtu https://bdw.best.rs/

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Prijave će biti otvorene od 22. aprila do 11. maja na sajtu https://bdw.best.rs/

Editors choice