Dizajnerski dvojac MATES, koji čine Marko Ilijev i Saša Stević, prvi put se predstavio na pisti manifestacije BipaFashion.hr, kolekcijom „Varljivo leto“, za proleće/leto 2018. i svojom vizijom izmamio oduševljenje zagrebačke publike. Intenzivan kolorit, nonšalantni krojevi prijatnih tekstura, razigran sukob neočekivanih dezena i doza odvažnosti su samo neki od segmenata koji ujedinjeni predvode novu MATES kolekciju inspirisanu zlatnim dobom Jugoslavije i oslikavaju predstojeće varljivo leto.

NEF 3610 Dizajnerski duo nastavlja da osvaja publiku regiona  Upoznajte se sa kolekcijom „Varljivo leto“

Potpuno sebi svojstven dvojac daje odgovor novoj sezoni pronalazeći inspiraciju u konformizmu i pravim simbolima slobode, koji čine da posetioci revije već požele ove komade u svojim garderoberima.

NEF 3480 Dizajnerski duo nastavlja da osvaja publiku regiona  Upoznajte se sa kolekcijom „Varljivo leto“ NEF 3445 Dizajnerski duo nastavlja da osvaja publiku regiona  Upoznajte se sa kolekcijom „Varljivo leto“

„Žene koje posle revije pronađu put do bekstejdža, kako bi nam u suzama rekle da smo probudili najlepši period njihove mladosti i vratili ih u bezbrižno doba, potvrda su svega na čemu smo proteklih meseci intenzivno radili. Na suptilan i pomalo romantičan način, želeli smo da transformišemo jednostavnu radost življenja jednog doba koje, čak i za današnje generacije, odiše inspiracijom“, navode „Mejtsi“.

NEF 3576 Dizajnerski duo nastavlja da osvaja publiku regiona  Upoznajte se sa kolekcijom „Varljivo leto“ NEF 3583 Dizajnerski duo nastavlja da osvaja publiku regiona  Upoznajte se sa kolekcijom „Varljivo leto“

Dinamičnu plejadu geometrijskih šara i jednobojnih površina, u koloritu osnovnih boja, dizajnerski duo oplemenio je atraktivnim teksturama ljubičastih tonova i začinio nakitom nastalim u saradnji sa jedinstvenom dizajnerkom Dunjom Sabljić, koja stoji iza brenda Dunasab. Kolekcja „Varljivo leto“, stvarana je za ženu oslobođenu svih društvenih ograničenja, za sve anarhiste i hedoniste slobodnog duha koji će leto provesti na osunčanim plažama Jadrana i neće mariti za utisak koji ostavljaju. Novi MATES talas, ispraćen energičnim disko vibracijama, poziva na ples u uzbudljivoj letnjoj noći.

NEF 3464 Dizajnerski duo nastavlja da osvaja publiku regiona  Upoznajte se sa kolekcijom „Varljivo leto“

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments