Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Domaća modna scena može da se pohvali različitošću, što je svakako za modni svet uvek poželjno i pohvalno, jer ne treba svi da liče jedni na druge i da se “kopiraju”, već da svako prikaže ono što njegov rad čini posebnim. Jedna među modnim dizajnerima koja se svojim radom svakako izdvojila, jer je uspela da svakim svojim komadom uputi na to da se radi baš o njenom komadu, jeste Marta Miljanić koja se predstavila u našoj, već dobro poznatoj rubrici “Dizajnerski profil”.

marta miljanic modni dizajner 1 Dizajnerski profil: Marta Miljanić marta miljanic modni dizajner 2 Dizajnerski profil: Marta Miljanić

Marta je završila Akademiju lepih umetnosti u Beogradu, a njen životni i profesionalni poziv jeste moda, odnosno modni dizajn. Na svojim počecima, kako navodi, često je tražila inspiraciju na mnoge strane, a kasnije, kada se već “pronašla” u svemu, odlučila je da ide putem koji je njoj blizak, njenom senzibilitetu, pa se mogu već na prvi pogled uvideti elementi rok muzike, i uopšte takvog načina razmišljanja, a najpre, tu je pretežno korišćenje kože da nam pokaže da je to nešto što ona lično voli.

U celoj priči, otkrila je šta misli o modnoj sceni u Srbiji, kako je vidi, pa je njeno zapažanje prilično zanimljivo, posebno što se tiče komercijalnijeg dela modnog dizajna koji je u najvećem porastu u ovom trenutku, a nije ni propustila priliku da se osvrne na to kakvi “mitovi” vladaju u vezi sa tim kako dizajneri žive, te toga, kakav je svaki njihov dan zapravo. Uživajte gledajući još jedan dizajnerski profil.

marta miljanic modni dizajner 3 Dizajnerski profil: Marta Miljanić marta miljanic modni dizajner 4 Dizajnerski profil: Marta Miljanić

Model: Ana Radivojević
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Video i fotografije: Miomir Milić

Slobodan Veličanin

Editors choice