Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Diznijeve bajke u današnjici

Diznijeve bajke u današnjici

1/3

Bajke – priče koje imaju srećan završetak i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U kakvoj vezi mogu biti sa današnjicom, dobićete odgovor na  jedinom, pravom mestu. Pročitajte.

Prisetimo se divne bajke o Maloj Sireni u jednom kratkom pasusu, kako bismo vam dočarali istinitost naših iskaza. Prave ljubavi jesu moguće, ali ne kao u bajci, već i na javi. Vrednosti jesu promenjene, ali romantika nije nestala. Odrastanjem se gubi nevinost, ali ono što ostaje za ceo život jesu Diznijeve priče koje nas podsete da se neke stvari mogu i drugačije posmatrati. Priča govori o predivnoj sireni lepog glasa koji osvaja ne samo vodena stvorenja već i ljude na kopnu. Neverovatna priča  je osvojila mnoge koji su je pročitali. Ono što možemo izdvojiti kao predivne momente u bajci jesu njena spremnost da se žrtvuje za svoju ljubav po svaku cenu, makar i izgubila svoju porodicu i svoj glas, ostavljajući vodeni svet i svoje prijatelje zbog misterioznog čoveka koji je očarao videvši ga na kopnu.

110bo5i 1024x683 Diznijeve bajke u današnjici

Njena naivnost i njena hrabrost je neverovatna. Ono što možemo reći je da bi joj mnoge devojke u današnjici pozavidele na smelosti. Kada se osvrnete danas i pogledate devojke i njihova očekivanja u ljubavi, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da su predstave realne. Ali priča o maloj sireni možda i jeste fantastičan primer jer sirena ostaje bez glasa koji joj je zarobila morska veštica, poklonivši joj slobodu da postane žena. Sa čovekom koji joj se dopao komunicira uz malo mimike i bespogovorno ga osvaja.

Editors choice