Hardvel (Hardwell), holandska DJ zvezda i producent ekskluzivno je najavio seriju snimaka na internet sajtu YouTube u kojima će odgovarati na sva pitanja koje mu fanovi budu postavljali. Svaki snimak imaće svoju temu, a sva pitanja biće prikupljena i raspoređena po temama. Tako će se jedna epizoda odnositi na njegovu muzičku karijeru, druga na njegov život za vreme turneje i slično. Fanovi će pitanja moći da postavljaju preko društvenih mreža Twitter i Facebook.

Slika 1 Hardvel DJ Hardwell odgovara na sva vaša pitanja

Pitajte Hardvela

Ukoliko želite da se obratite Hardvelu putem mreže Twitter dovoljno je da napišete svoje pitanje i u nastavku dopišete @Hardwell #HardwellQ&A. Ukoliko to želite da uradite preko mreže Faceebook jednostavno otvorite njegovu fan stranu i na zidu napišite Hardwell Q&A: a zatim svoje pitanje. Kada pitanja fanova budu odabrana, njihova imena takođe će biti spomenuta u video-snimcima.

Hardvel je izuzetno uzbuđen zbog ovog projekta u kom ne samo da će fanovi biti upućeni u najaktuelnija dešavanja, već će im omogućiti da budu u ličnom kontaktu. Na taj način poboljšaće veze sa svojim sledbenicima, nudeći fanovima direktan pristup njegovom životu, karijeri, uspesima, padovima i slično. Pogledajte prvi snimak u kom Hardvel govori o predstojećem projektu.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments