dm nam je, zajedno sa Vanjom Milićević, autorkom bloga “Fashion & Style”, otkrio male tajne savršenog večernjeg make up izgleda, koji možete nositi i tokom odlaska sa drugaricom na reviju ili neko drugo modno dešavanje, ali i tokom večernjeg izgleda.

S obzirom na to da Vanja koristi BB kremu za lice, podloga za šminku joj nije potrebna. Bilo da koristite BB kremu ili puder, pomešajte ih sa pigment puderom kako biste dobili željenu nijansu. Puder kružnim pokretima četkicom ravnomerno nanesite na celo lice i na vrat, a ukoliko vam je lakše, puder možete naneti i prstima. Zelenim korektorom prekrijte crvenilo oko nosa, potom standarnim korektorom pređite preko podočnjaka i nežno ga utapkajte prstima, a zatim korektorom pređite i preko ostalih nepravilnosti na licu. Sledeći korak je matiranje celog lica puderom u prahu.

Lice konturišite bronzerom ispod jagodica, duž spoljnjeg ruba čela i nosa, i ublažite oštre konture vilice. Svežinu lica možete postići nanošenjem rumenila na delove koji se istaknu kada se nasmešimo.

Comments