Poslednje statistike kažu da Instagram ima preko milijardu korisnika, a među njima je na hiljade i hiljade modnih influensera. Ipak, zanimljiv je podatak da osobe koje se smatraju modnim influenserima na Instagramu više nemaju preko 100.000 pratilaca, već dosta manje (huh, dobro je, ima nade za nas!) a ako je tako, onda govorimo o “mikro influenserima”. Ovaj termin, mikro influenseri, sretaćeš svuda ove i narednih godina, a ono što njih čini posebnim u odnosu na profile i osobe sa mnogo više pratilaca je to što su njihovi pratioci mnogo angažovaniji što njih čini, logično, mnogo uticajnijim.

Ukoliko si zainteresovana za ovu “pojavu”, u nastavku otkrij top 12 mikro influensera koje bi trebalo da pratiš na Instagramu za dnevnu dozu (modne) inspiracije.

Chloe Plumstead

Jednostavne odevne kombinacije i kombinacije za svaki dan su njena specijalnost. Kloi naročito voli odela, zanimljive majice i aksesoare za kosu.

Follow: @ChloePlumstead

Lauren Patricia Black

Boje, print i još malo boja – ovo je najbolji opis onoga što te čeka na ovom profilu. Retko kada ćeš ovu zanimljivu devojku videti u crnom jer su njen fah haljine jarkih boja i zanimljivog printa.

Follow: @IMLaurenBlack

LaurasLittleLocket

Ukoliko si u potrazi za influenserkom “iz stvarnog života” odnosno “devojkom iz kraja” koja svoje kombinacije kreira od komada koji se zapravo mogu priuštiti – Laura je ona prava! Sigurno ćeš biti inspirisana!

Follow: @LauraslittleLocket

Liv Blankson

Ukoliko ti je potrebna inspiracija za sezonu letovanja, obavezno zaprati Liv jer ima genijalnu kolekciju kupaćih kostima i “opreme” za plažu! Obožava da se oblači sportski, ali tako da to izgleda elegantno i damski.

Follow: @LivBlankson

Comments