Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Dnevnik jednog muškarca: Muke sa “nevaljalom”

Dnevnik jednog muškarca: Muke sa “nevaljalom”

1/2

Obožavamo ih jer nam obećavaju uspeh bez napora. Biramo ih svesni zadovoljstva koje sledi. Ipak, priča za tren oka može da uzme drugačiji tok. Recimo, probudili ste se i nedostaje vam baš ona koja nijednog trenutka nije obećala da će i sledećeg dana biti tu.

Sećam se perioda kada sam svakodnevno kasnio na posao, obraćao malo pažnje na sve što se događa oko mene, čak pomalo i zabatalio treninge koji su do tada bili najbitniji deo svakog mog dana. Znam da će većina muškaraca dobro razumeti ono o čemu govorim, jer retko koji među nama je uspeo da tokom svoje ljubavničke epohe odoli zamkama nasty girl. Ok, većina nas i ne želi da im odoleva, jer iskustvo sa “nevaljalom” je izazov, bojno polje, plima zadovoljstva. “Nevaljalu” je nemoguće ne primetiti, pogled se na nju uvek vraća, a govor tela je jasniji nego ikad. Zašto muškarci daju prednost ovoj vrsti devojaka? Odgovor je jednostavan: one obećavaju ludu zabavu, bez pripreme i bez odlaganja. Ali ne samo to. Svakom muškarcu je jasno da ona savršeno dobro zna šta želi i ne stidi se da mu to stavi do znanja. Lepota ovog izazova je u njenoj otvorenosti, hrabrosti da mu parira. One, tradicionalno posmatrano, izlaze na muški teren, budući da preuzimaju inicijativu i nikada ne čekaju da budu primećene, a potom i odabrane. Naprotiv, one vode igru. Seks sa “nevaljalom” nikada nije prosečan, jer ona želi maksimum na koji će u istoj meri i uzvratiti. Muškarci to vrlo dobro znaju i zbog toga im hrle u susret.

tumblr lavw5w0nsK1qd6dfd Dnevnik jednog muškarca: Muke sa “nevaljalom”

“Nevaljalu” je nemoguće ne primetiti

Ukoči na vreme

Zbog čega onda kašnjenje na posao i pad koncentracije miksovano sa padom mišićnog tonusa? Problem nastaje onda kada se u “nevaljalu” zaljubite. A to je vrlo česta varijanta raspleta seksi dramice koja počinje duboko u tami kluba. Žao mi je što to moram da kažem, ali baš ova situacija daje snažan argument nagvaždalima koji smatraju da su muškarci zapravo velika deca. Princip koji ovde deluje odvratan je u svoj svojoj prostoti – uvek nam je interesantno ono što nam izmiče, ono sa čime nikada nismo 100 odsto sigurni, ono što deluje jače i dominantnije od nas. Jer, sa “nevaljalom” nikada nema opuštanja. Jedno oko je uvek budno.

Editors choice