Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Dobar osećaj i sjaj u očima

Dobar osećaj i sjaj u očima

Drage moje, šta li to zapravo kupujemo u prodavnicama neodoljivih, najskupljih i najprepoznatljivijih brendova? Da li je Jelena Karleuša svima ulila tu čuvenu sposobnost da prepoznamo čak i one najvernije urađene lažnjak torbe? Ja verujem da smo mi sve oduvek imale gen za takve stvari.

O čemu se zapravo radi? Velikim delom o emociji koju pruža samo saznanje da oko ruke nosimo torbičak koji vredi više od jednog skijaškog aranžmana na Alpima. Trgovina dobrim osećajem je jedan od najuspešnijih marketinških trikova današnjice. Coca-Cola nam je, kroz svoje factory reklame, plasirala ukus sreće i to je delovalo poput magije.

Dakle, sve je pitanje dobrog osećaja i sjaja u očima. Svakako da će nam više prijati kada nam upute kompliment da naprosto blistamo nego kada nam pohvale frizuru zato što ona, sama po sebi, ne znači ništa. Ako mi ne plenimo energijom i stavom, sav trud uložen u fizički izgled možemo slobodno baciti u vodu. Dakle, stanje duha i sklad emocija su ključ. Oni, naravno, za sobom povlače tu blistavost u našoj pojavi. Moda je svakako nekim delom stvar lica koje pokazujemo svetu i koje nas uvek oda. Više nam nije potrebna nikakva tehnika kako bi prepoznale lažnjake. Naravno da iza vragolastog sjaja koji mami ne stoje samo originalni komadi odeće. Oni samo doprinose i čine dobar aksesoar našoj pojavi koja zavisi i od mnogih drugih stavki. Ipak, ne bih se udaljavala od ovakve teme. Za sada.

Ne želim ni da zanemarim kvalitet svih tih prestižnih brendova. Ipak, kada onako ozarene od sreće kao mala deca izađemo iz radnje sa cipelicama koje su upravo stigle sa modnih pisti, sam kvalitet istih sigurno nije razlog zbog koga se tog trenutka beskrajnog zadovoljstva ne bismo odrekle ni zbog čega na svetu!


Marija Gavrilović je devojka koja živi za skijanje, maštanje, slan miris mora i šoping. Nikada joj nije dosadno. Inspiraciju pronalazi svuda a kreativnu energiju usmerava ka svima koji umeju da je prepoznaju. Voli penušava vina, vatru u kaminu, noć, sneg, bambuse, talase i jake mirise.

Editors choice