Kada izađete iz lošeg perioda, u kome ste se suočavali sa svojim demonima, ego tripovima, suprotstavljenim emocijama koje su vas iscrpljivale, znate da vam je bolje, jer osećate priliv energije. Spremni ste da nastavite svoj život dajući najbolje od sebe i to primećujete po jasnoći u svojoj glavi, po svom raspoloženju i rešenosti. 

Budite se motivisani 

Umesto da započinjete ponedeljak sa poražavajućom svešću da vas očekuje prvi od pet napornih radnih dana, ili subotu sa svešću da će vikend proleteti i da nećete stići ni da se odmorite – budite se motivisani da se suočite sa svime što vam dan donese, spremni da rešavate probleme, izvršavate zadatke, da iskoristite svaki trenutak u danu,  bio to radni ili dan odmora. 

Dobijate dobre ponude i komplimente 

Dobra energija privlači istu takvu – ljudi počinju da vam govore kako dobro izgledate, da hvale vaš rad, daju vam sitne poklone. Dobijate poslovne ponude koje uopšte niste očekivali i za koje se niste borili. Puno prijatnih i dobrih stvari se svakodnevno pojavljuje da vam ulepša i olakša život – osećate se kao da ste nagrađeni, jer ste prihvatili izazov. A tako i jeste. 

Imate više obaveza, ali se lakše organizuje

Imate hiljadu stvari da završite, stalno ste u akciji, profesionalno, sa prijateljima, porodicom. Obaveze – poslovne, društvene i privatne traže vašu pažnju, ali vama uopšte nije teško da svima izađete u susret – lakše vam je da se organizujete, jer vas skakanje iz akcije u akciju ne iscrpljuje, nego angažuje i pobuđuje.  

Znate šta hoćete 

Napokon imate dovoljno hrabrosti da nastavite da radite na ostvarivanju svojih snova, šta god to za vas značilo. Možda ćete najzad sabrati svoje rukopise u knjigu, što odavno želite, ali nikada niste “imali vremena”. Odbacićete sve izgovore i pronaći ćete vremena i snage za ono što vam je suštinski važno. 

Comments