5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Dobro veče Srbijo, dobrodošla u apokalipsu!

Dobro veče Srbijo, dobrodošla u apokalipsu!

Spisateljica opšte prakse – čiji je besprizoran nedostatak funkcionalne sive mase Tvorac nadomestio ekskluzivnom lokacijom haute cotoure u centru grada – ponovo kontaminira srpsko medijsko nebo koje je davno prestalo da broji svoje ožiljke.

Atraktivnu Vrbašanku čija je profesionalna orijentacija isključivo obožavanje prvog lica, ugostilo je poznato uštogljeno voditeljsko lice. Dok čarobnog holivudskog osmeha učestvuje  u primopredaji prazne slame u još jednom najgledanijem talk show-u na ovim prostorima (ne onaj gde se dele suhomesnati proizvodi  i preparati protiv opstipacije!), glamurozni otpad domaće estradne scene iznova nas podseća da je eksponiranje plitkosti postalo univerzalna moneta. Da parafraziram Isusa: blago siromašnima duhom, njihovo je carstvo srpsko.

Aktuelna gospođa i ovog puta potvrđuje sopstveni modni monopol nad međunarodnom zajednicom, bacajući nam u lice statistiku da je “dvadeset ljudi došlo iz inostranstva da bih gledali njenu reviju”, dok je dotična sa vlasnikom Megatrenda “beligno” razmenjivala “ovlaž” poljupce. Jedan u nizu vrcavih egocentričnih hvalospeva presekla je informacijom o edukaciji: izgleda da će Srbija kroz nekoliko meseci postati bogatija za još jednog svršenog postdiplomca! Ipak, svi su izgledi da će sveprisutna lejdi knjigu morati nakratko da ostavi po strani. Ne, ne približava se novi happening u popularnim “Hemptonsima” – ovoga puta planetarno odjekuju svadbena zvona ćerke naše žene-majke-kraljice. A pošto bi bilo krajnje neumesno i neprofesionalno da uopšte pominjem da će mladenci tradicionalno uložiti natčovečanski napor u pokušaju da najintimniji čin pretvore u tabloidni azil – neću to učiniti.

Nekadašnja petnaestogodišnja manekenka trijumfovala je famoznom “Black&White” kolekcijom na reviji rekordno ispodprosečne posećenosti. (Pozorište nije najsjajnija lokacija kada želiš da privučeš krem srpske estradne scene? Ili je provokativna kampanja Beogradske filharmonije urodila plodom pa smo svedoci naprasnog masovnog kulturnog vozdizanja?) Nažalost, nije u kodu palanačkog mentaliteta u Srbina sposobnost da spozna da se crno-bela gospođa rodila premazana svim bojama – u takvom biološkom koloritu sve vrste najnovijih Chanel lakova igraju samo minornu perifernu ulogu.

Saga se, naravno, u najavi nastavlja, iako verujem da biste najradije ostali spokojno uskraćeni za tu informaciju. U međuvremenu, ostaje nada da će do  naredne prilike nacija izaći iz kontuzovanog stanja izmenjene svesti i prepustiti se blagotvornom dejstvu zaborava.

Upozorenje: Svaka sličnost sa stvarnim ličnostima (…?) i događajima je… Procenite sami.


Hristina Stojiljković je student Fakulteta političkih nauka i racionalna plavuša koja se u životu vodi principom dostojanstva po svaku cenu, dok razočaranja krije u senci blistavog osmeha. Prezir koji oseća prema bahatosti preti da se pretvori u patologiju. Nikada se neće odreći ambicija i ženstvenosti na vrtoglavim četrnaesticama.

Editors choice