Danas vas vodimo u Veliku jabuku. Naša destinacija je Tajms skver! MTV će nas ugostiti u svojim novim kancelarijama! U čitavom enterijeru dominira bela boja. Ipak moderan nameštaj je tu da čitavom prostoru da poseban pečat. Naročito nas oduševljava onaj u plavoj i zelenoj boji. Prostorije su svetle i prostrane, TV ekrani se nalaze na svakom ćošku, ali savršeno se uklapaju u ceo enterijer. Svaki prostor za rad je više nego udoban te zaposleni mogu da se koncentrišu i puste da kreativnost radi za njih. Ono što nam je zapalo za oko je i to da plafoni gotovo deluju nedovršeno, ali to ne smeta. Čitav prostor je veoma funkcionalan i poželjan za rad!

Ljubitelje modernih enterijera oduševiće ovaj prostor! Dizajn potpisuje a+i architecture kompanija. Čestitamo im na sjajno odrađenom enterijeru!

MTV NY a+i 02 Dobrodošli u MTV kancelariju!  MTV NY a+i 03 Dobrodošli u MTV kancelariju!  MTV NY a+i 04 Dobrodošli u MTV kancelariju!  MTV NY a+i 05 Dobrodošli u MTV kancelariju!  MTV NY a+i 06 Dobrodošli u MTV kancelariju!  MTV NY a+i 07 Dobrodošli u MTV kancelariju!  MTV NY a+i 08 Dobrodošli u MTV kancelariju!


Jovana Katić

Comments