Spike Lee – Louis Vuitton

Ovogodišnji predsednik žirija na Kanskom festivalu prošetao je crvenim tepihom u Louis Vuitton odelu. On je oduvek bio revolucionaran kada je reč o filmovima, a tako je i kada je u pitanju modna scena. Uz Louis Vuitton odelo, on je nosio Nike patike koje su kreirane posebno za njega, sa njegovim likom na “jeziku” patike. Naravno, ceo stajling upario je sa ružičastim naočarima – jer kako drugačije gledati na svet, nego kroz njih?

Ester Exposito – Etro

Španska glumica Ester Exposito je na crveni tepih donela dašak sedamdesetih godina, kada je obukla haljinu jarkoljubičaste boje, italijanske modne kuće Etro. Dok gornji deo izgleda gotovo nezavisno od ostatka haljine, suknja pokušava da vrati nizak struk na modnu scenu. Inspiraciju je sigurno pronašla u haljini koju je Cher nosila 1974. na dodeli Oskara.

Carla Bruni – Celine

Supruga bivšeg francuskog predsednika Sarkozyja, na otvaranju Kanskog festivala pojavila se u Celine haljini bebi-plave boje koja je savršeno istakla njen preplanuli ten. Dugu haljinu sa štrasom uparila je sa Chopard nakitom, baš kao Bella Hadid i Jessica Chastain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corriere Moda (@modacorriere)

Naslovna fotografija: instagram.com/bbafmagazine/

Tamara Mladenović 

Comments