Glumica Keri Marisa Vošington najpoznatija nam je po glavnoj ulozi u seriji “Skandal” ali modni znalci prpeoznaju je još po mnogo čemu.

Poslednjih nekoliko godina primetan je njen perfektan stajling i na crvenom tepihu ali i na paparco fotografijama kada je “uhvaćena” u street style kombinacijama. Ono što smo do sada mogli videti uvek bi nam se dopalo, a modni kritičari hvale njen istančan ukus i želju za eksperimentisanjem.

Keri Vošington je postala prepoznatljiva po tome što često nosi cipele u špic i sa tankom i visokom štiklom, i to najčešće one Louboutin modele iz limitirane kolekcije. Ona često nosi veoma retke modele cipela u svakodnevnom životu, koji se kasnije takođe retko mogu videti na drugim mestima.

Ciklama Dokaz da je Keri Vošington kraljica efektnih cipela (GALERIJA)

Ono što je posebno primetno kod Keri jeste da ona svakoj staroj cipeli daje posebnu dimeziju ekskluzivnosti kada je obuje. Ali naravno, Keri ne nosi tek bilo koji stari model cipela, već one posebne koje svaku njenu kombinaciju dodatno osveže. Još jedva stvar koju ne možete ne primetiti, jeste da glumica očigledno ima prijateljski odnos sa novinarima i paparacima jer sve njene street style fotografije su fantastične i savršeno je uhvaćen svaki ugao efektnih cipela koje Keri nosi.

Džins Dokaz da je Keri Vošington kraljica efektnih cipela (GALERIJA)

Zato smo i odlučili da se pozabavimo tim zanimljivim modelima koji privlače toliku pažnju medija širom sveta.

Kao što smo već spomenuli Keri često nosi Christian Louboutin cipele, ali ne isključivo elegantne salonke već i papuče za zanimljivom šarom i drugačijom i malo debljom štiklom.  Kada bolje pogledate ovaj model obuće sigurno se zapitate uz šta biste mogli da ih nosite i verovatno se ne bi odlučile da ih uparite uz haljinu koja takođe nosi efektnu šaru. Ali Keri bi i može joj se, jer ume i zna kako da iznese celu ovu kombinaciju.

Papuče Dokaz da je Keri Vošington kraljica efektnih cipela (GALERIJA)

Kada se odluči da zasija na crevnom, ovog puta ljubičastom, tepihu Keri se odluči da obuje salonke u boji senfa i da uz to iskombinuje crnu haljinu sa žutim detaljima. Budući da je haljina svedena i elegantna ona je napravila odličan kontrast birajući baš ovu boju cipela. Nijansa senfa nekada može biti nezgodna za kombinovanje ali kod Keri to izgleda nije slučaj.

Žute Dokaz da je Keri Vošington kraljica efektnih cipela (GALERIJA) Žute2 Dokaz da je Keri Vošington kraljica efektnih cipela (GALERIJA)
Comments