Da li je moguće da se umorimo od Netflix-a? Nisam ni slutila da će mi se to desiti pre nekoliko dana. Toliko sam vremena provodila na ovoj platformi tokom samoizolacije da počinjem da mislim da me iscrpljuje da gledam ijednu više seriju. Što je delovalo nemoguće. Odgledala sam toliko serija da primećujem da nemam uopšte želju da započnem neku novu. I onda me Netflix preduhitrio. Taman kada sam htela da napravim pauzu i malo odmorim od pristupanja Netflix-u, pojavili su se neki novi dokumentarci poput Tiger King-a. To me je podsetilo na veliki broj ovakvih serijala koje Netflix ima, i moram da priznam da su podjednako dobri kao i serije. Pa ako želite da predahnete od serija, ovi dobri dokumentarci na Netflix-u će vam jednako držati pažnju i biti vam zanimljivi!

Salt, Acid, Fat, Heat

Baziran na nagrađivanoj knjizi, ovaj dokumentarac zazire i istražuje srž i suštinu kuvanja, kroz ključne i neophodne sastojke koji nas vode do sjajnog jela! Ako volite kuhinju, i generalno kuvanje, uživaćete!

Cheer

Nekada ste sigurno maštale da budete kul igračice kao čirlidesice? E pa ovaj dokumentarac se bavi jednom grupom takvih devojaka na Navaro koledžu koje se pripremaju za najveće momente u svojim životima!

Sex, Explained

Ukoliko vas interesuje nauka i biologija privlačnosti, ljubavnih odnosa i istorija kontrole rađanja, ovaj dokumentarac će vam i te kako biti zanimljiv, a sigurno ćete saznati nešto što niste znale!

Miss Americana

Jedan od najpopularnijih dokumentaraca prati život pop ikone Tejlor Svift. Tokom perioda transformacija u njenom životu, ona se razvija kao pevačica i tekstopisac pesama i bori se da preuzme svu moć svog glasa!

The Disappearance of Madeline McCann

Zanimljiv, veoma emotivan i snažan dokumentarac bavi se pregledom detalja nestanka trogodišnje Madelin Mekan, koja je nestala u Portugalu, dok je bila na letovanju sa svojom porodicom.

Homecoming: A Film By Beyoncé

Prikazivanje proslave Bijonsinog Koačela nastupa iz 2018. godine. Veoma intiman i dubok osvrt na taj događaj prikazaće emovitni put od kreativnog koncepta do kulturnog pokreta.

Period. End of Sentence.

Interesantan dokumentarac koji svedoči da se žene i dalje bore protiv raznih predrasuda. Žene iz Indije se bore sa predsrasudama vezane za menstruaciju i započinju proizvodnju higijenskih uložaka.

Comments