Pozdrav dragi čitaoci. Pre svega želim da vam se zahvalim što čitate moje kolumne na WANNABE portalu i pratite moj pustolovine na mrežama. Ova godina je bila sjajna! Modirao sam se, vredno radio, pijuckao kafe, slavio razne lepe događaje i jubileje…

Slika 1 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Pored toga, gotovo svakodnevno sam se trudio da vas nasmejem i oraspoložim dobrim šalama, koje su inspirisane činjenicama iz života. Dobro, nisu samo inspirisane, često su i samo “ogledalo”…

Slika 2 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Ove godine smo sklonili jednu macu sa ulice i udomili je. Imala je svega par dana kada smo je spasili i od tada je ona naš ravnopravni član porodice – Minja, pored brata Lava sa prethodne slike.

Slika 3 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Puno sam putovao! Obilazio sam Sloveniju, pa sam tako bio na Bledu, gde sam upoznao ovog simpatičnog drugara, ali i proveo nezaboravne dane u šetnjama i igrarijama.

Slika 4 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Zatim sam bio u Celju, a obišao sam i primorske gradove, pa sam umočio šapicu u more u Kopru i u Portorožu.

Slika 5 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Celje

Slika 6 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Kopar

Slika 7 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Porotož

Onda sam bio na proputovanju Italijom. Od Trsta preko Udina sve do Venecije! Probao od hrane i što se sme i što se ne sme, učio italijanski, obilazio neznane ulice i sokake i detaljno ih obeležavao, da se zna da je Đole avanturista njima prolazio!

Slika 8 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Trst

Slika 9 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Venecija

Slika 10 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Italija

Išao sam i malo severnije, do Austrije, tačnije Graca. Ah, tu sam se namirisao cveća u Schlossbergu i mirisao danima nakon povratka kući!

Slika 11 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Bio sam i u Zagrebu, a proveo sam i nezaboravne trenutke u mom gradu – Ljubljani, o čemu sam vam pisao u jednoj od kolumnica.

Slika 12 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Zagreb

Ove godine je izašla i moja druga knjiga Đoletove avanturice”, na facebook profilu DJOLETOVE AVANTURE sam premašio brojku od 25.000 lajkova, na instagram profilu @djoletoveavanture od preko 16.400 pratilaca, a moj sajt djole.dog je za pola godine imao preko 182.000 čitalaca! Naravno, priželjkujem i veći uspeh i nove poslovne poduhvate, znate i sami da sam vrlo skroman. 

Slika 13 Đoletove avanture: Moja 2019. godina u nekoliko reči i slika

Uz porukicu: VAMA I VAŠIM ŠAPICAMA SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI, poklanjam 3 paketića mojih knjiga najbržim čitaocima koji napišu komentar ispod ovog teksta na facebook stranici WANNABE MAGAZINE!

Za više Đoletovih avantura poseti djole.dog ili njegov Facebook i Instagram profil!

Piše: Jelena Rvović Jelić

Comments