Leto je pravo vreme da obućete svoju omiljenu haljinu. Sunce, naočare i haljinica su sve što vam je potrebno za duge letnje dane. Šta je u trendu i kakvi se modeli nose, pokušali smo da pronađemo na modnim blogovima. Definitivno je haljina must have komad ovog trenutka a modne blogerke potrudile su se da ponesu najrazličitije haljina za sve prilike.

Od jednostavnih i lepršavih  krojeva za svakodnevne šetnje po gradu, do nešto elegantnijih koje možete obući za posao ili neko važnije okupljanje. Nose se razlučite boje koje su aktuelne ovih sezona od nešto svetlijih i neon nijansi do klasičnih crno-belih. Bilo da su duže ili kraće, haljinice su definitivno u trendu! Pogledajte kako su domaće modne blogerke ponele ovaj trend!

Branislava Antović sa bloga Brana’s Divine World odlučila se za tamno zelenu lepršavu haljinu. Uz nju je ukombinovala crnu torbu i crne sandale. Naravno da su detalji najbitnija stvar za outfit, pa se Brana odlučila za zlatan sat, narukvice i lančić.

Branislava Antovic Branas Divine World sta nose domace blogerke Domaće modne blogerke nose: Letnje haljinice

 

Autorka bloga Cipelica-Štiklica, Jovana Bovan ovog leta ponela je crno-belu kratku haljinicu. Odlična za razne kombinacije, Jovana je  uz ovu haljinicu obula crne cipelice. Ogrlica i torba su u nešto ječim bojama kako bi se unela živost u crno-belu kombinaciju.

Cipelica Stiklica sta nose domace blogerke Domaće modne blogerke nose: Letnje haljinice

Ove sezone u trendu su haljine koje su sečene na struku, pa  se za jednu takvu odlučila i Anastasija Milojević sa bloga Stasha Fashion. Plava haljina sa belim srcima u kombinaciji sa gladijatorkama bile su njen izbor za jedan letnji događaj.

Stasha Fashion Sta nose domace blogerke Domaće modne blogerke nose: Letnje haljinice

 

Vanja Milićević sa bloga Fashion and style by Vanja u jednom od svojih postova ponela je zeleno-crnu haljinu sa printom koji je urađen u cvetnom dezenu. Da ovakava elegantnija haljina ne mora da se nosi uz štikle ili beletanke pokazala je Vanja, koja se odlučila za ležerne i udobne papuče.

Vanja fashion and style blog domace blogerke Domaće modne blogerke nose: Letnje haljinice

Zorana Jovanović sa bloga Zorannah’s Fashion Corner  za svoj outfit odlučila se za kratku bež haljinu od tila. Ova haljina može biti idalna za nešto svečanije događaje a može se nositi i u nešto opuštenijim prilikama. Zorana je ovu haljinu ponela kao tuniku, jer je ispod  nje obukla šorts i uz to se odlučila da obuje crne baletanke.

Zorannah Sta nose domaće blogerke Domaće modne blogerke nose: Letnje haljinice

 

Mirjana Radojević

Comments