Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

U čuvenom njujorškom muzeju umetnosti – Metropolitenu, koji je osnovan davne 1872. godine i koji ima zaista dugu tradiciju i zavidnu popularnost, čuva se i izlaže jedna od najznačajnijih svetskih kolekcija likovne umetnosti. Eksponati potiču iz celog sveta, a najznačajniji umetnički predmeti su iz Sjedinjenih Američkih Država, Evrope i sa Mediterana. Čak 2 miliona eksponata je podeljeno u 19 odeljenja.

01 Vogue Metropolitan Museum Doza nauke i kulture: “Vogue i Metropoliten muzej umetnosti – zabave, izložbe, ljudi”

Ovaj božanstveni muzej ima povezanosti i sa najpopularnijim modnim magazinom na svetu – “Vogue”-om .

02 Vogue Metropolitan Museum Doza nauke i kulture: “Vogue i Metropoliten muzej umetnosti – zabave, izložbe, ljudi”

Naime, podsetimo se, Prva dama SAD-a, Mišel Obama, nedavno je odala priznanje legendi magazina “Vogue” – Ani Vintur  presekavši vrpcu na renoviranom centru za kostim u Metropoliten muzeju, vrednom 40 miliona dolara, koji je nazvan po čuvenoj urednici ovog modnog magazina. Posle ove ceremonije usledio je tradicionalni Met Gala bal kome su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta šou biznisa. Met Gala održava se svake godine i označava početak otvaranja izložbe centra za kostim u Metropoliten muzeju.

03 Vogue Metropolitan Museum Doza nauke i kulture: “Vogue i Metropoliten muzej umetnosti – zabave, izložbe, ljudi”

Upravo su Metropoliten muzej, magazin “Vogue”, kao i luksuzni šoping centar “Saks Fitfh Avenue” priredili jedan izuzetno glamurozan događaj – zabavu u čast promocije nove knjige koja je delo Hejmiš Bouls i Kloi Mal. Pun naziv knjige glasi “Vogue i Metropoliten muzej umetnosti – zabave, izložbe, ljudi” a sadržaj iste bogat je fotografijama i ilustracijama centra za kostim ovog muzeja. U ovoj knjizi imaćete priliku da vidite najistaknutije i najpopularnije kostime. Hejmiš i Kloi su knjigu pisali us saradnju Endru Boltona, kustosa ovog neverovatnog muzeja.

05 Vogue Metropolitan Museum Doza nauke i kulture: “Vogue i Metropoliten muzej umetnosti – zabave, izložbe, ljudi” Vog i Metropoliten muzej umetnosti Zabave izlozbe ljudi Doza nauke i kulture: “Vogue i Metropoliten muzej umetnosti – zabave, izložbe, ljudi”

Ova knjiga je odlična za sve ljubitelje mode, kulture i umetnosti, te vam stoga istu i predlažemo da pročitate. Utonite u mnoštvo božanstvenih ilustracija, naučite ponešto novo o samom Metropoliten muzeju, magazinu “Vogue”, kao i naravno o prelepim kostimima koji su deo eksponata ovog muzeja.

Aleksandra Grujić 

 

Editors choice