Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Veoma je bitno da znate kakav stil života želite da negujete, na koji način biste voleli da razmišljate, ali isto tako i da se hranite, jer svi znamo da zdravlje na usta ulazi.

Mi kao ljubitelji kvalitetnog stila života i sa razvijenom dozom hedonizma kada je hrana u pitanju, posebnu pažnju posvećujemo namirnicama koje unosimo u sebe. Svežina sastojaka i njihov kvalitet, pored samog izgleda, je nešto na šta bi svaka osoba koja brine o sebi, trebalo da obrati pažnju.

DEBerlin6BarLounge Doživi mediteranski stil života

Upravo u tome je jedna od tajni VAPIANO restorana koji 30. septembra svoja vrata otvara na novoj lokaciji, u Rajićeva šoping centru, na samo nekoliko koraka od Kalemegdana.

Zavodljive kombinacije ukusa laganih pasti, svežih pizza, osvežavajućih salata i ukusnih rižota uz čašu dobrog vina je preporuka za sve vas koji živite život punim plućima i sa stilom.

Pored svežih namirnica, posebno važnu ulogu ima i sam način na koji se hrana priprema, pa ćete baš zbog toga u novom VAPIANO restoranu, moći da uživate i posmatrajući najveće majstore svog zanata kako samo za vas stvaraju kulinarska dela u skladu sa vašim ukusom.

Svi vi koji imate istančan ukus za lepo, pored savršenih zalogaja, uživaćete i u novom, osveženom dizajnu enterijera VAPIANA. Drveni stolovi od hrastovine i nezaobilazno drvo masline su kao stvoreni zasavršene Instagam fotografije vas i vaših prijatelja.

Pored VAPIANO restorana u UŠĆE šoping centru, uskoro ćete imati priliku da osetite duh Mediterana i na novoj lokaciji, u samom srcu Beograda i da uživate u kuhinji koja odiše svežinom i ukusima koji osvajaju i srce i dušu. Budite opušteni i srećni uz VAPIANO.

Editors choice