Veoma je bitno da znate kakav stil života želite da negujete, na koji način biste voleli da razmišljate, ali isto tako i da se hranite, jer svi znamo da zdravlje na usta ulazi.

Mi kao ljubitelji kvalitetnog stila života i sa razvijenom dozom hedonizma kada je hrana u pitanju, posebnu pažnju posvećujemo namirnicama koje unosimo u sebe. Svežina sastojaka i njihov kvalitet, pored samog izgleda, je nešto na šta bi svaka osoba koja brine o sebi, trebalo da obrati pažnju.

DEBerlin6BarLounge Doživi mediteranski stil života

Upravo u tome je jedna od tajni VAPIANO restorana koji 30. septembra svoja vrata otvara na novoj lokaciji, u Rajićeva šoping centru, na samo nekoliko koraka od Kalemegdana.

Zavodljive kombinacije ukusa laganih pasti, svežih pizza, osvežavajućih salata i ukusnih rižota uz čašu dobrog vina je preporuka za sve vas koji živite život punim plućima i sa stilom.

Pored svežih namirnica, posebno važnu ulogu ima i sam način na koji se hrana priprema, pa ćete baš zbog toga u novom VAPIANO restoranu, moći da uživate i posmatrajući najveće majstore svog zanata kako samo za vas stvaraju kulinarska dela u skladu sa vašim ukusom.

Svi vi koji imate istančan ukus za lepo, pored savršenih zalogaja, uživaćete i u novom, osveženom dizajnu enterijera VAPIANA. Drveni stolovi od hrastovine i nezaobilazno drvo masline su kao stvoreni zasavršene Instagam fotografije vas i vaših prijatelja.

Pored VAPIANO restorana u UŠĆE šoping centru, uskoro ćete imati priliku da osetite duh Mediterana i na novoj lokaciji, u samom srcu Beograda i da uživate u kuhinji koja odiše svežinom i ukusima koji osvajaju i srce i dušu. Budite opušteni i srećni uz VAPIANO.

Comments