WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Danas je u Barandi, na impozantnom filmskom setu predstavljen novi umetnički projekat našeg proslavljenog filmskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, TV serija “Senke nad Balkanom“. Radnja ove dramske kriminalističke serije odigrava se 1928. godine u Beogradu, kao prestonici Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

DRAGAN BJELOGRLIC DODELJUJE ZAHVALNICU MINI KALEZIC Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat

Serija prati iskusnog policijskog inspektora Andru Tanasijevića Taneta, kojeg igra Dragan Bjelogrlić i njegovog novog kolegu, mladog insprektora Stanka Pletikosića koga tumači Andrija Kuzmanović. Kreativni direktor ovog projekta, Dragan Bjelogrlić, okupio je izuzetno kvalitetnu grupu autora među kojima se nalaze i glumci Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Dragan Petrović, Tamara Krcunović, Branimir Brstina, Slobodan Boda Ninković itd. Ozbiljnost ove međunarodne koprodukcije leži i u ulaganju u svaki scenografski element pa je tako za potrebe snimanja ove TV serije izgrađen novi filmski grad u Barandi. Izraelski investitor projekta “Voždove Kapije“kompanija Shikun & Binui Group prepoznao je značaj ovakvog umetničkog projekta i podržao izgradnju filmskog grada. Stambeno poslovni kompleks “Voždove Kapije” ukupne površine 70.000 kvadratnih metara, biće prvi kondominijum izgrađen na Voždovcu i svojim budućim stanarima ponudiće kvalitet, sigurnost i udobnost. Plan investitora jeste da se sa novim projektom, na jednoj od najvećih opština u Beogradu oživi stari šarm Voždovca i promoviše naš grad kao grad u kojem su se okupljale i svetske legende i najbolje vojskovođe. Povodom saradnje sa kompanijom Shikun & Binui Group čijeg doprinosa snimanje serije ne bi počelo na vreme, Dragan Bjelogrlić rekao je: “Vreme je da se zahvalim projektu Voždove Kapije i kompaniji Shikun&Binui Group, koja nam je pomogla da ovaj set izgleda impozantno. Predajem ovu zahvalnicu i od srca Vam se zahvaljujem.”

ANDRIJA KUZMANOVIC GLAVNI GLUMAC Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat GORDAN KICIC Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat

Nakon predstavljanja novog umetničkog projekta, predstavnici sedme sile imali su prilike da uživaju na filmskom setu u društvu glumaca i partnera serije “Senke nad Balkanom“.

Editors choice