Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat

Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat

Danas je u Barandi, na impozantnom filmskom setu predstavljen novi umetnički projekat našeg proslavljenog filmskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, TV serija “Senke nad Balkanom“. Radnja ove dramske kriminalističke serije odigrava se 1928. godine u Beogradu, kao prestonici Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

DRAGAN BJELOGRLIC DODELJUJE ZAHVALNICU MINI KALEZIC Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat

Serija prati iskusnog policijskog inspektora Andru Tanasijevića Taneta, kojeg igra Dragan Bjelogrlić i njegovog novog kolegu, mladog insprektora Stanka Pletikosića koga tumači Andrija Kuzmanović. Kreativni direktor ovog projekta, Dragan Bjelogrlić, okupio je izuzetno kvalitetnu grupu autora među kojima se nalaze i glumci Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Dragan Petrović, Tamara Krcunović, Branimir Brstina, Slobodan Boda Ninković itd. Ozbiljnost ove međunarodne koprodukcije leži i u ulaganju u svaki scenografski element pa je tako za potrebe snimanja ove TV serije izgrađen novi filmski grad u Barandi. Izraelski investitor projekta “Voždove Kapije“kompanija Shikun & Binui Group prepoznao je značaj ovakvog umetničkog projekta i podržao izgradnju filmskog grada. Stambeno poslovni kompleks “Voždove Kapije” ukupne površine 70.000 kvadratnih metara, biće prvi kondominijum izgrađen na Voždovcu i svojim budućim stanarima ponudiće kvalitet, sigurnost i udobnost. Plan investitora jeste da se sa novim projektom, na jednoj od najvećih opština u Beogradu oživi stari šarm Voždovca i promoviše naš grad kao grad u kojem su se okupljale i svetske legende i najbolje vojskovođe. Povodom saradnje sa kompanijom Shikun & Binui Group čijeg doprinosa snimanje serije ne bi počelo na vreme, Dragan Bjelogrlić rekao je: “Vreme je da se zahvalim projektu Voždove Kapije i kompaniji Shikun&Binui Group, koja nam je pomogla da ovaj set izgleda impozantno. Predajem ovu zahvalnicu i od srca Vam se zahvaljujem.”

ANDRIJA KUZMANOVIC GLAVNI GLUMAC Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat GORDAN KICIC Dragan Bjelogrlić predstavio svoj novi umetnički projekat

Nakon predstavljanja novog umetničkog projekta, predstavnici sedme sile imali su prilike da uživaju na filmskom setu u društvu glumaca i partnera serije “Senke nad Balkanom“.

Editors choice