Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Dragan Vurdelja, naš ugledni beauty ekspert, bio je zadužen za make up u produkcijskom timu odabranih profesionalaca prilikom nastajanja modnog editorijala za decembarski broj srpskog izdanja Harper’s Bazaar-a. Snimanje za jedan od najuticajnijih svetskih modnih magazina odvijalo se na lokaciji srednjevekovnog dvorca u Hrvatskoj, a na naslovnoj strani osvanuće Severina, muzička zvezda.

Tokom snimanja na živopisnoj lokaciji dvorca Trakošćan, nastale su raskošne fotografije modnog editorijala koje će se pojaviti 24. novembra širom regiona. Dragan Vurdelja i Severina su više puta do sada zajedno radili na različitim atraktivnim projektima, a ovaj modni editorijal predstavlja krunu njihove dosadašnje saradnje.

Dragan Vurdelja 31 Dragan Vurdelja i Severina ostvarili saradnju za Harper’s Bazaar

Podsetimo samo da se Dragan Vurdelja za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnim dizajnerima Tom Fordom i Stellom McCartney, kao i modnom kućom Burberry.

Vurdelja se posle dužeg boravka u Londonu, predstavio brojnim projektima domaćoj publici a uskoro će biti učesnik reality serijala u organizaciji online magazina www.wannabemagazine.com, pod nazivom Wannabe Blogger Reality Show. .  

Draganovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.

Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Srpske asocijacije kozmetičara 1997. godine, a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu, a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju make up školu, koju je osnovao 2006. godine u Beogradu.

Editors choice