Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Dragana Jovanović na 25. Danu za Vas predstavila svoj novi program ZEN In Business

Dragana Jovanović na 25. Danu za Vas predstavila svoj novi program ZEN In Business

Dragana Jovanović je ponovo na svom tradicionalnom događaju za žene Dan za Vas u nedelju, 4. februara u beogradskom hotelu Tulip Inn, okupila žene svih generacija koje došle u posebno velikom broju kako bi prisustvovale promociji novog programa Dragane Jovanović – ZEN In Business.

Dragana Jovanovic u kreaciji BELME TVICO  poznate BH dizajnerke Dragana Jovanović na 25. Danu za Vas predstavila svoj novi program ZEN In Business

„Balans koji želimo da postignemo unutar sebe se danas postiže radom na sebi. Upravo je to razlog zbog koga smo organizovali 25. Dan za Vas – da vas podsetimo da brinete o sebi i da preuzmete odgovornost za život kakav želite da živite! Iako je malo vremena i puno obaveza, moja je želja bila da učesnicama na Danu za Vas pokažem neke jednostavne i kratke načine kako da se opuste i napune energijom u toku dana. To su mikrovežbe koje mogu da se koriste u toku radnog vremena, a i kod kuće, a koje su zajedno sa vežbama iz moje Office Yoge, uz moja autorska četri Rituala za dan pun energije, sastavni deo mog novog online seminara ZEN In Business. Tehnike koje ovde možete da naučite lake su za svakodnevno izvođenje, na radnom mestu, u sklopu radnog vremena, ali i u svim situacijama u toku privatnog života. Samo 15 minuta svakodnevne primene alata iz ovog seminara poseduju moć da vam iz korena unaprede i promene život!“ istakla je nakon svog 25. po redu eventa Dan za Vas Dragana Jovanović , renomirani health, life i business kouč i trener za lični razvoj i regionalni lider u području antistresnih seminara za poslovne ljude.

Dragana Jovanović Dan za Vas Dragana Jovanović na 25. Danu za Vas predstavila svoj novi program ZEN In Business

„Zahvalna sam svim učesnicama koje su ponovno do poslednjeg mesta ispunile salu i učestvovale u promociji mog novog programa ZEN In Business i mog istoimenog priručnika i nove knjige. ZEN In Business program namenjen je svim poslovnim ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije i kao takav, neizostavna je potreba svih nas koji želimo da ostvarujemo svoje želje i idemo u korak sa savremenim ritmom života“, zaključila je Dragana Jovanović uz koju su ispred brojnih učesnica zanimljive radionice održali i drugi predavači i predavačice, a sve u partnerstvu sa Merkur Osiguranjem Srbija i Grand Aromom.

Sve o ZEN In Business online seminaru i programu Dragane Jovanović možete da pronađete na web stranici.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice