Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Čovek preko svega pređe kad je zaljubljen. Najgore je što pređe i preko onih stvari za koje se zarekao da nikad neće. Ako progutaš tu gorku pilulu više puta, na kraju naučiš da živiš sa gorčinom. Ukoliko ti to dopustiš, na kraju će ti samo to ostati. Ne dozvoli to sebi! Nemoj da ti neko bude sve ukoliko si tom nekom samo opcija. Ne moraš tražiti princa na belom konju, samo treba da se otarasiš Dragog. Zaslužeš divnog, dobrog dečka, stvorenog samo za tebe. Onog koji će ti biti rame za plakanje, ali i koji će se smejati sa tobom. Nekoga na čije ćeš se pozive rado odazvati, makar i u pola noći, jer znaš da će i on to uraditi.

veza Dragi, ne možeš sa mnom tako!

Kreni u ofanzivu – ignoriši pozive, briši njegove poruke. Nabaci najlepši osmeh na lice i okreni se drugim stvarima u životu. Ne igraj prljavo kao Dragi, budi bolji čovek, ali ne dozvoli da se opet neko loše ponaša prema tebi. Sve što si htela da budeš Dragom, budi drugome. Jedan je život, nemoj da ga trošiš na male ljude i loše ljubavi. Potroši ga sa nekim kome je zaista stalo do tebe. Sve je onda jednostavnije.

Izvori fotografija: aspieweb.net, imageprov.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Editors choice