U “Belgrade Art Hotelu” popularni modni fotograf i mladi umetnik Stefan Koković, otvoriće svoju drugu samostalnu izložbu 17. aprila.

Veliki broj poznatih ličnosti se našlo ispred Stefanovog objektiva! Lena Bogdanović, Milan Gromilić, Borka Tomović, Bojana Ordinačev, Jelena Gavrilović, Viktor Savić, Danijela Vranješ, Ana Milenković, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Danijela Karić, Katarina Vučetić deo su ovog fantastičnog projekta!

pozivnica start Druga samostalna izložba Stefana Kokovića

Fotografije će biti izložene u toku sedam dana za posetioce, a samo otvaranje biće u vidu glamuroznog koktela

“Potrudio sam se da ova izložba bude drugačija od moje prve samostalne izložbe i da se primeti moj napredak u radu od tada. Okupio sam ljude koji su izneli ideju u potpunosti, a hteo sam da predstavim dve strane javnih ličnosti. Fotografije su rađene u retro maniru, crno-bele su, ali iako mi je inspiracija bila u “Vogue” magazinu iz perioda 1950-1965. godine, fotografije nisu bazirane isključivo na tome, već svaka fotografija ima svoju jasnu priču i podseća na kadar iz filma. Posetioci će biti u mogućnosti da vide kako jedna diva posustaje pod pritiskom ličnih problema, zatim jakog, stabilnog muškarca koji pod dejstvom alkohola pomišlja na najgore, kao i nežnu, harizmatičnu glumicu koja deli svoje tajne iz spavaće sobe. Iskreno se nadam da ću pozitivno iznenaditi sve ovom postavkom.”

Uživajte u fotografijama iza scene!

Comments