Festival otvara bluz gitarista Nenad Zlatanović sa Stevie Ray Vaughan tribute bendom, nakon koga nastupaju članovi grupe S.A.R.S. (Sveže amputirana ruka Satrianija), a za kraj sviraće Bane Gluvakov trio, koji je poznat po saradnji sa bendom Van Gogh.

Drugog dana festivala predstaviće se mladi pančevački bendovi u dvočasovnom izvođenju, kao predgrupe novosadskom pank-rok bendu Atheist rap, nakon kojih će festival zatvoriti američki gitarista iz Texasa, Lance Lopez. Kao specijalni gosti sviraće i rok muzičari benda “Los explosivos” iz Meksika.

Bard Green Days Flyer S2 Drugi Green Days Fest

Festival otvara bluz gitarista Nenad Zlatanović sa Stevie Ray Vaughan tribute bendom

25. jula, od 11h do 15h u velikoj sali Doma vojske, biće održan i sajam ekologije, na kome će moći da se predstave svi oni koji propagiraju zdrav način života. U saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Pančeva biće predstavljena i retrospektiva sa njihove tri izložbe pod nazivom „Objektivom kroz svet oko nas”, te će posetioci imati priliku da kroz fotografije vide šta je to što priroda čoveku pruža, a kako se on prema njoj odnosi. I ove godine u saradnji sa Higijenom grada sakupljaće se otpad, koji će se zamenjivati za majice u znaku Green Days Fest-a. Na samom sajmu, građani će moći da zamene stare elektronske uređaje i male kućne aparate za novac u akciji „Keš za treš“, koju organizuje „Set reciklaža“ iz Beograda. Ova manifestacija, koja je od velike važnosti za grad Pančevo ne bi uspela bez pomoći Naftne industrije Srbije.

Karte se mogu kupiti na blagajnama Kulturnog centra od 16h do 22h, kao i na samom ulazu festivala. Za više informacija, posetite sajt.

Comments