#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Drugi peti element

Drugi peti element

“I što si me pustio da spavam sto godina? I šta me sad ljubiš? Sad si naš’o da me budiš? Eksplodiraće mi mozak, jebote, a to kad grune, zasipaće vas preopterećene sive ćelije danima, poput radioaktivne kiše! Nisam u PMS-u, bre, nosi se! U šugavom sam 21. veku! To uopšte nije bilo u planu!“, rekla bi Trnova Lilu iz “Petog elementa“ da sam ja pisala scenario.

I zašto u svim superkul svemirskim filmovima sve svemirski kul ideje dolaze iz svemira, a samo ljuuuubaaaav dolazi iz čoveka? I to iz srca (u predelu genitalija) i iz duše (u očima i usnama).

Da li nam je stvarno samo ljubav potrebna?

Da li nam je, u konačnom računu, samo ljubav preostala?

A na koji način ćeš, o prosečni konzumente 21. veka, znati šta je i gde ljubav? Tako što ćeš odjednom osetiti potrebu da nešto razmišljaš i da sa nekim to podeliš, ali ne preko Twitter-a? Poželećeš da nešto stvoriš, a da nisu pare? Osetićeš paniku što osećaš da osećaš?

Javi kad se to desi, napiši blog (ma, može i status na Facebook-u), snimi film, nacrtaj kosmos, otkrij zdravlje i prirodu, čekaću te. Baš retko imam sa kim da podelim besmisao postojanja i bol egzistencije na jedan kreativan način. “Još niste prestali da budete glupi, nesvesni, egotripozni i zli? I očekujete spas? Od mene? I spremni ste da prihvatite da otkrovenje dolazi od žene? Pa možda i niste sasvim budale. A možda ste sasvim očajni“, rekla bi Lilu negde pred kraj, da sam ja…

I morala bi da bude neka scena sa vretenom, za koje bi se posle ispostavilo da je ultimativno oružje protiv zla, pa bi se svi iznabadali u prste, a neki likovi u nekoj sporednoj sceni bi se dosetili da se bodu u vene i to bi bilo mnogo smešno. I na kraju bi ih sve spopala kosmička ljubav i spoznaja, pa bi u sceni orgija svi sedeli goli i meditirali, a Trnovoj Lilu bi u tom trenutku eksplodirao mozak i zasipale bi ih sive ćelije koje bi varničile pri padu na njihova gola tela i odmah im ulazile u sastav DNK.

I ne bi Lilu gledala povratak autentičnosti, zakona želje i spontanosti bića, buđenje svesnosti i kvantni skok ljudi i planete.

Uostalom, gde ste videli ultimativno dobro bez ultimativne žrtve na nivou ljudskosti? Znam, samo na filmu.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice