Nismo u mogućnosti da se viđamo sa prijateljima, da idemo na kućne žurke, šetamo, izlazimo, pijemo jutarnje kafe, uživo tračarimo. Zapravo ne možemo ništa da radimo od svega onoga što smo navikli do sada. I to nije razlog da budemo tužni, zato što znamo da će sve ovo uskoro da bude završeno i da ćemo opet imati sve.

I dok opet ne dobijemo svoje vreme i svoju slobodu, treba da osmislimo zanimljive aktivnosti, koje će nam vraćati osmeh na lice, koje će buditi najlepše emocije u nama. A sa kim se najlepše deli osmeh? Pa sa ljudima koje voliš.

U nastavku ti predstavljamo najzanimljivije online zabavne kvizove, koje možeš da igraš sa svojim drugarima i drugaricama. Ovo će vam taman lepo ispuniti dan i malo će vam skrenuti misli.

Buddy Meter 

Hajde da vidimo koliko te dobro poznaju tvoji prijatelji. Buddy Meter je veoma jednostavna aplikacija. Kada uđeš u aplikaciju treba prvo da izabereš region, jezik i svoj nadimak ili jednostavno ime. Zatim će ti biti ponuđena pitanja i odgovori, a ono što je dobro jeste što možeš da dodaješ svoje odgovore. Kada završiš, pošalješ link svojim prijateljima ili dečku na primer i oceniš koliko dobro te poznaju.

Mate Quiz

Ovaj kviz je takođe zabavan i sličan kao prethodni. I u ovom kvizu imaš opciju da dodaš svoj specifičan odgovor ili više specifičnih odgovora, kako bi otežala zadatak osobi kojoj šalješ. Uz pomoć MateQuiz-a proveri durgaricu koliko dobro te poznaje i da li se seća svih vaših zajedničkih šala i momenata. Ovo je dobar način da se još više upoznate.

Bestiefy

Ako baš želiš da vidiš koliko je vaše prijateljstvo čvrsto i da li se tvoj prijatelj ili prijateljica iz detinjstva seća svih stvari, onda definitvno treba da pokušaš da sastaviš svoj kviz na Bestiefy. Ovde će biti nekih težih i detaljnijih pitanja, ali u tome i jeste stvar. Hajde da vidimo koliko dobro pamtimo svi!

Comments