Za nama je šest sezona planetarno popularne serije “Gossip Girl”. Dugo očekivan kraj dao nam je odgovore na najmisterioznija pitanja, ali i dva venčanja, Serene i Bler. Jedna od prvih asocijacija na ovu seriju bila je moda, savršene odevne kombinacije, stilske odlike svakog lika ponaosob, postavljanje trendova, sve je to činilo sastavni deo modnog aspekta ovog TV hita. Upravo u poslednjoj epizodi, kulminaciju stila predstavljaju dve savršene, bajkovite venčanice.

Bler Valdorf (Blair Waldorf) poznata po svom sofisticiranom, klasičnom stilu, inspirisanom modnim ikonama poput Odri Hepbern (Audrey Hepburn), na venčanju nosila je vezenu haljinu Elie Saab, svetloplave boje. Savršen izgled upotpunjen je tirkiznim minđušama i dijamantskom tijarom.

1.8 Duel venčanica: Blair i Serena

Savršenstvo vrhunske elegancije

Serena Van der Vudsen (Serena van der Woodsen) iz sezone u sezonu oduševljavala nas je svojim hrabrim i vrlo inovativnim modnim odabirima. Za najvažniji dan ostala je dosledna svom stilu i zablistala u venčanici Georges Chakra. Veoma raskošna haljina, kombinacija zlatne i bele boje, ostavlja bez daha. Frizura i nakit su jednostavni da bi haljina došla do izražaja.

2.7 Duel venčanica: Blair i Serena

Uvek originalna Serena

Čija venčanica vam se više dopada?


Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Comments