Maskara nije jedini preparat koji je potreban vašim trepavicama. One zahtevaju negu i neagresivne preparate za skidanje šminke.

Trepavice se obnavljaju, baš kao i kosa, jedne opadaju, na njihovom mestu rastu nove. Da bi se ovaj proces neometano odvijao, a nove trepavice rasle zdrave, dugačke onoliko koliko to vaša genetika dozvoljava, potrebna im je nega i hrana. Tek potom dolazi ulepšavanje.

3 Duge, uvijene, tamne... trepavice

Za prirodno gušće i duže trepavice

Mesec dana regeneracije neophodno je da se primete prvi rezultati regeneracije kod krhkih, lomljiviih ili retkih trepavica. Talika je francuski brend koji se posvetio lepoti očne zone i proslavio svojim kultnim preparatom Lipocils, gelom za prirodni rast trepavica.

Lipocils 1 Duge, uvijene, tamne... trepavice

Nova generacija Lipocils gela, Lipocils Expert, ima i sunđerčić na vrhu za lakše nanošenje na koren trepavica. Talika obećava i potvrđuje kliničkim studijama vidno duže, gušće, tamnije i uvijenije trepavice nakon najmanje četiri nedelje upotrebe.

A iskustva sa blogova govore o tome da ovo deluje.

LIPOCILS EXPERT Duge, uvijene, tamne... trepavice

Trenutni efekat produživanja trepavica nanošenjem mikrovlakana postiže se jednostavno: između dva nanosa maskare nanesite vlakna Talika produživača trepavica i one će momentalno postati guste i bogate. Sve dok vlakna ne skinete uveče, zajedno s maskarom.

produživač Duge, uvijene, tamne... trepavice

Uvijanje trepavica brže je i lakše aparatom koji ih zagreva, u odnosu na “hladne” spravice. Talika uvijač na baterije je ne samo efikasan nego ima i dizajn koji će ga učiniti ukrasom vašeg toaletnog stola.

Uvijač Duge, uvijene, tamne... trepavice

Nežno ali efikasno skidanje šminke omogućuje Talika Gentle Eye Cleanser, koji skida i vodootpornu maskaru lako i brzo, bez iritacije oka. Ovaj je proizvod obavezan u asortimanu nekoliko najpoznatijih beogradskih majstora šminke. Preparat je odličan ako imate osetljive oči ili nosite sočiva.

talika gentle eye cleanser for hyper sensitive eyes Duge, uvijene, tamne... trepavice

Svi Talika proizvodi su biljnog porekla i ispitani na dermatološkom odeljenju pariske bolnice “Hôpitaux de la Salpétrière”.

talika trepavice Duge, uvijene, tamne... trepavice

Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments