Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Internet je postao neodvojivi deo života skoro svih nas. Putem njega otkrivamo i učimo o novim stvarima, družimo se sa ljudima, a sve više se koristi za različite kupovina, od onih svakodnevnih, pa sve do svih ostalih, kao i za plaćanje mnogobrojnih računa, što je naravno savremeni život olakšalo, budući da ne postoji više jedino mogućnost čekanja u dosadnim i dugim redovima pored šaltera. O tome zašto je online kupovina sve popularnija istraživala je blogerka Dunja Jovanić.

1 Dunja Jovanić istražuje: Zbog čega ljudi sve više kupuju onlajn?

Nakon serijala koji je bio posvećen svim prednostima online shoping-a, kao i razbijanju mitova u vezi sa njim, došlo je vreme da saznamo zašto naši sugrađani vole da kupuju online, koji su glavni razlozi njihove kupovine i plaćanja putem “klika” na računarima. Dunja je istraživala šta je to što se najčešće kupuje ili plaća putem Interneta, te je pošla u potragu za sugrađanima koji će biti raspoloženi za ovu priču.

Prvo što se mora primetiti jeste da za online kupovinu ili plaćanje ne postoji starosna granica, svi koriste ovu mogućnost, a najviše zbog toga što u velikoj meri olakšava svakodnevno funkcionisanje. Starijim sugrađanima se dopada mogućnost plaćanja računa od kuće, budući da onda nemaju potrebu da odlaze do pošti ili banaka u kojima moraju dugo da stoje u redu, što im prija zbog činjenice da neće izgubiti dragoceno vreme i neće se umarati čekajući.

Editors choice