Kompanija Durex, vodeći svetski brend u oblasti kondoma, priprema jedan veliki izazov za sve svoje fanove i korisnike. Ovaj izazov počinje 1. maja, a Beograd će biti deo njega.

“Sa zadovoljstvom možemo reći da je Beograd jedan od 13 gradova iz pet zemalja koji će učestvovati u velikom Durex izazovu. Da li ste spremni?”, izjavio je Aleksis Četsijaleksio, brend menadžer za Durex SEE. “Ako mislite da će fudbal biti najzanimljivije takmičenje ovog leta, prevarili ste se, jer će ovo biti nešto što je interesantnije za oba pola.”

teaserDurex1 Durex: Ako ste mislili da će fudbal biti najzanimljiviji događaj ovog leta, varate se!

Ovog puta fanovi Durexa imaće jedinstvenu priliku da pokažu koliko su strastveni i koliko vole svoj grad i svog partnera, odnosno partnerku! Ukoliko njihov grad pobedi, mogu očekivati nagradu, kako za njih same tako i za njihov grad!

Svima onima koji su nestrpljivi da saznaju više toplo preporučujemo da posete Durex Srbija Facebook stranicu.

O brendu Durex

Durex® je vodeći svetski brend za poboljšavanje kvaliteta seksualnog života. Ovaj brend ne obuhvata samo kondome, već i gelove za poboljšano seksualno zadovoljstvo, lubrikante i personalne masažere. Sa preko 80 godina iskustva u spavaćoj sobi, Durex je posvećen inspirisanju ljubavnika da vole seks i upražnjavaju ga na bezbedan način. Zbog toga Durex nikada neće prestati sa inovacijama i novim proizvodima koji će poboljšati seksualno iskustvo i pomoći parovima da se zbliže i zajedno napreduju.

Za više informacija posetite Durex Srbija Facebook stranicu i www.durex.com/sr-cs.

Comments