5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Duševna bol, koja nije društveno priznata

Duševna bol, koja nije društveno priznata

1/3

Ima puno realnih ličnih tragedija, koje duboko proživljavamo i jedva uspevamo da se sastavimo i koje i sami pokušavamo da ne shvatimo previše ozbiljno, jer nisu sasvim društveno prihvaćene. Neki nivo empatije u odnosu na ono što nas boli i zbog čega smo tužni postoji, ali, hajde, valjda se odrasla osoba neće slomiti zbog toga, to su marginalne stvari u životu. Imate prava na svoje duševne boli, na njihov intenzitet i na tugovanje – i na saosećanje – samo zato što se tako osećate. To je dovoljno.

Ne postoji neopravdana patnja, niko vam ne može reći da zbog nečeg nije prihvatljivo patiti i da su vaša osećanja preterana i neadekvatna.

🌵🌵🌵 #gglocalgems by @simply.bohemian

A post shared by Glitter Guide (@glitterguide) on

Evo nekih situacija u kojima osoba koja pati ne nailazi na razumevanje i podršku okoline, a verovatno i ne pokušava da je dobije, jer i sama prihvata da se takve bolne situacije nikota ne tiču, osim nje same i da je bolje ćutati o njima.

Raskid veze nipošto se ne shvata ozbiljno kao razvod braka

Razvod je u vrhu liste najvećih životnih stresova, ali i pozitivni ishodi donose stres. I dok neki smatraju razvod oslobađanjem, olakšanjem i razlogom da proslave početak novog života, drugi pokušavaju da ne umru od slomljenog srca, jer proživljavaju raskid veze.

Društvo vrednuje vezu kao nešto prolazno, što će ili prerasti u brak, ili se raskinuti, tako da je raskid samo ona druga opcija, koju je trebalo očekivati kad već nije došlo do braka. Brak je garancija ozbiljnosti, odgovornosti, životnog opredeljenja i stabilnosti – osim što uopšte nije.

Ali, bez obzira koliko se brakova razvodilo zbog najprizemnijih izdaja, neodgovornosti, neozbiljnosti, nestabilnosti, vrednovanje povezanosti između dvoje ljudi u vezi i u braku se razlikuje. Kad ti je srce slomljeno zbog raskida, svi saosećaju, nije ti lako, ali svi očekuju da se uskoro razvedriš i nađeš novog partnera, jer, čim se veza prekinula, znači da i nije bila ozbiljna.

Editors choice