Novine su omiljene na pauzi uz kafu, idealne za putovanja, najbolji prijatelj u čekanju. Bilo da su dnevne, nedeljnici, mesečnici ili ona ekskluzivna izdanja koja izlaze samo jednom ili dvaput godišnje, modni magazini, stručni časopisi, tabloidi – oni čine naš dan zanimljivijim.

Međutim, kada izdegustiramo ove primerke, najčešće želimo da ih se rešimo. Savesni ih recikliraju, pojedini odlažu u kutije, neki čuvaju za drugi namenu, a najveći broj ljudi ih jednostavno odbacuje.

Ipak, jasno je da postoje ona izdanja od kojih nam je teško da se rastanemo, nekad je za to razlog inspirativan intervju, ponekad poprilična suma novca koju smo izdvojili da bi ih pročitali, a nekada je to samo neobjašnjiva veza sa omiljenim štivom za čitanje. Sigurna sam da većina vas ima gomile starih časopisa “Elle”, “Vogue”, “Cosmopolitan” – koje čuva negde u uglu svoje sobe.

Šta učiniti da skupljena gomila ne izgleda kao smeće, a da ipak izbegnemo njihovo bacanje? Odgovor leži u zanimljivim dizajnima držača za novine – predstavljamo vam nekoliko najmaštovitijih.

Slika 278 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Polica od drveta za one koji vole duh starinskog

Slika 543 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Neobičan viseći držač novina, naročito pogodan za atelje ili radionicu

slika 814 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Elegantni, nenametljivi dizajn

slika 914 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Leptir i tašna u neonskim bojama

Slika 1013 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Držač novina u gotik stilu

Slika 1116 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Veliko M za vaše magazine

Slika 1212 Dva u jednom: Lepota i praktičnost držača za novine

Maštoviti oblik i dovoljno mesta za sve časopise


Nataša Delač voli ljude, smeh do suza, igranje igrica i prvu jutarnju kafu. Za nju, najlepši je osećaj kada prvi put u godini vidi more. Obožava putovanja, čaroliju i čuda.

Comments