Juče sam bio u prilici da sedim u društvu prijateljice i njene drugarice koja ima dvadeset godina. Na prvu loptu kad sam ušao u stan pomislim, možda pričaju o modi, kupovini, cipelama… kad ono nešto sasvim drugo, i neočekivano (ili možda, očekivano?)

“Znaš za vikend smo se naduvali, i onda smo se seksali. U jednom trenutku sam se onesvestila i bilo mi je super kad sam došla k sebi”, reče dvadesetogodišnjakinja.

Pogledam drugaricu i ništa mi nije jasno. Da li je moguće da “dečica” već upražnjavaju seksualne odnose nadrogirana? Šta kao, toliko ste se već prcali “čiste glave” da vam više nije zanimljivo, pa morate da se stondirate??? Ne, ne osuđujem, samo sam zatečen.

U daljem razgovoru saznam da je pre sat vremena popila tabletu za smirenje, jer joj u životu jako loše ide. Izgubila se u Zemunu (?), majka je nervira, a dečko osim nje, jebe i neke matorke koje se lože na njega, i to isključivo kad obuče uske farmerke koje mu je kupila. Tad se najviše pali sam na sebe. Pomislih, ima li dalje… kad ona nastavlja.

“Stoji mi u horoskopu da ću se udati ove godine za osobu sa kojom sam u dužoj vezi.”

Onda sledi dramska pauza, pogled ka drugarici, i pitanje: “Da li se dve godine i osam meseci vode kao duža veza, ili…?” Da, da naravno, potvrdismo mi.

 Dvadesete gazim, samo tako!

Većina srpske omladine kao da ne zna šta je kondom

“Možda sam i trudna, mada to ne bi bilo toliko strašno. Jbg, šta da radim kad apoteke za vikend nisu radile.”

Naravno ja, da se napravim pametan, kažem joj da prezervative može da kupi i na trafici, na šta se ona nasmejala i rekla: “Prezervative da, ali pilule ne. Znaš, on ne voli da koristi zaštitu kad je sa mnom, međutim, kad spava sa drugim ženama to je prva stvar koju kupuje i koristi.”

154 Dvadesete gazim, samo tako!

Eh, da su producenti znali...

Da su samo producenti serije “Seks i grad” (Sex and the City) znali kako smo mi napredan narod i napredna omladina, siguran sam da bi snimili i jedan serijal u našoj zemlji… A što se tiče dublera za seksi scene ne bi imali potrebe da brinu, jer naše glavne glumice i glumci bi to vrlo rado sve “odradili”. Opet kažem, ne osuđujem, samo mi je muka kad čujem kako se u našoj zemlji potencira visoki moral, patrijahalnost i sva ostala sranja kojima nam pune glave, a sa druge strane žene abortiraju na svakih sat vremena, muškarci bi i muvu u letu, svi se drogiraju, a niko nije narkoman i što je još veoma važna činjenica, svi se jebu, a još su nevini.

Ma gonite se i vi i vaš visoki moral. Svi imaju pravo na svoj život. A ti, dvadesetogodišnjakinjo, samo nastavi da se seksaš, koristi zaštitu, i malo manje koristi opojna sredstva, ima još vremena za tebe.

Izvor fotografija: Stock photo


Danijel Rakočević kroz život ide srcem, a ne glavom. Uvek je na strani slabijih i nezaštićenih, bez obzira na posledice. Trudi se da iz svakog poraza izvuče pouku, a uspesima se raduje jedino ako ih postigne sopstvenim kvalitetima.

Comments