Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Put ka lepoj koži počinje sa efikasnim čišćenjem lica i redovnim uklanjanjem šminke.

Sa željom da učini život žena lakšim i pojednostavi svakodnevnu rutinu čišćenja lica Garnier je formulisao proizvod koji bez trljanja uklanja šminku, čisti i umiruje kožu lica.

Garnier Micelarna voda za čišćenje lica osvaja žene širom sveta zbog svoje jednostavnosti i efikasnosti.

Prva Garnier dvofazna micelarna voda sa uljem

Garnier je unapredio svoju tehnologiju čistača za lice i lansirao svoju prvu Dvofaznu micelarnu vodu sa uljem: ona efikasno rastvara čak i vodootpornu i jaču šminku intenzivnih nijansi, dok ujedno uklanja nečistoće sa lica u jednom potezu i bez trljanja. Nežna je i prema najosetljivijoj koži lica.

Kada se uljani čistači susretnu sa micelarnom tehnologijom: Više nema potrebe za trljanjem lica prilikom skidanja šminke

Garnier kombinuje moć ulja argana, pročišćavajućih čestica ulja i efikasnih micela. Micele radeći zajedno, poput magneta uklanjaju šminku, nečistoće i sebum. Ulje rastvara komponente vodootporne i jače šminke, što omogućava da ona jednostavno “sklizne” sa vaše kože, trepavica i usana. Prilikom mućkanja boce, komponente se mešaju i stvaraju efikasnu formulu koja nežno uklanja i najotporniju šminku, ostavljajući kožu mekom i mirisnom, bez masnih tragova.

garnier Dvofazna micelarna voda sa uljem učiniće vaše skidanje šminke zadovoljstvom!

Novo senzualno iskustvo: Ulje argana za dodatni užitak

Inovativna formula Dvofazne micelarne vode sa uljem će vas oduševiti. Obogaćena je umirujućim uljem argana i cvetnim mirisnim notama koje razbuđuju vaša čula, dok ujedno pruža osećaj svežine micelarne vode. Uklanja šminku lako i brzo, a koža nakon nje ostaje meka, bez osećaja zatezanja i masnih tragova. Sprečava sušenje kože i pruža dodatnu “negu” u rutini skidanja šminke i čišćenja lica.

Micelarna voda – Kompletan ritual čišćenja lica bez obzira na godine

Čišćenje lica vodom i običnim sapunom (sa visokom pH vrednosti) nije najadekvatnije rešenje za uklanjanje nečistoća sa lica, jer sapun može biti previse agresivan za nežnu kožu lica i na taj način je isušiti i narušiti njenu pH vrednost. Ova metoda čišćenja lica takođe nije dovoljna da bi se uklonili svi tragovi šminke i nečistoće.

Garnier micelarna voda je rešenje za jednostavno a efikasno čišćenje lica. Garnier u svom asortimanu nudi micelarne vode za različite tipove kože ispunjavajući njihove specifične potrebe.

Editors choice