Put ka lepoj koži počinje sa efikasnim čišćenjem lica i redovnim uklanjanjem šminke.

Sa željom da učini život žena lakšim i pojednostavi svakodnevnu rutinu čišćenja lica Garnier je formulisao proizvod koji bez trljanja uklanja šminku, čisti i umiruje kožu lica.

Garnier Micelarna voda za čišćenje lica osvaja žene širom sveta zbog svoje jednostavnosti i efikasnosti.

Prva Garnier dvofazna micelarna voda sa uljem

Garnier je unapredio svoju tehnologiju čistača za lice i lansirao svoju prvu Dvofaznu micelarnu vodu sa uljem: ona efikasno rastvara čak i vodootpornu i jaču šminku intenzivnih nijansi, dok ujedno uklanja nečistoće sa lica u jednom potezu i bez trljanja. Nežna je i prema najosetljivijoj koži lica.

Kada se uljani čistači susretnu sa micelarnom tehnologijom: Više nema potrebe za trljanjem lica prilikom skidanja šminke

Garnier kombinuje moć ulja argana, pročišćavajućih čestica ulja i efikasnih micela. Micele radeći zajedno, poput magneta uklanjaju šminku, nečistoće i sebum. Ulje rastvara komponente vodootporne i jače šminke, što omogućava da ona jednostavno “sklizne” sa vaše kože, trepavica i usana. Prilikom mućkanja boce, komponente se mešaju i stvaraju efikasnu formulu koja nežno uklanja i najotporniju šminku, ostavljajući kožu mekom i mirisnom, bez masnih tragova.

garnier Dvofazna micelarna voda sa uljem učiniće vaše skidanje šminke zadovoljstvom!

Novo senzualno iskustvo: Ulje argana za dodatni užitak

Inovativna formula Dvofazne micelarne vode sa uljem će vas oduševiti. Obogaćena je umirujućim uljem argana i cvetnim mirisnim notama koje razbuđuju vaša čula, dok ujedno pruža osećaj svežine micelarne vode. Uklanja šminku lako i brzo, a koža nakon nje ostaje meka, bez osećaja zatezanja i masnih tragova. Sprečava sušenje kože i pruža dodatnu “negu” u rutini skidanja šminke i čišćenja lica.

Micelarna voda – Kompletan ritual čišćenja lica bez obzira na godine

Čišćenje lica vodom i običnim sapunom (sa visokom pH vrednosti) nije najadekvatnije rešenje za uklanjanje nečistoća sa lica, jer sapun može biti previse agresivan za nežnu kožu lica i na taj način je isušiti i narušiti njenu pH vrednost. Ova metoda čišćenja lica takođe nije dovoljna da bi se uklonili svi tragovi šminke i nečistoće.

Garnier micelarna voda je rešenje za jednostavno a efikasno čišćenje lica. Garnier u svom asortimanu nudi micelarne vode za različite tipove kože ispunjavajući njihove specifične potrebe.

Comments