Izgleda kao da ju je neko nacrtao, obojio, izrezao i projektovao u 3D. Da je lik iz crtanog filma, bila bi Džesika Rebit. Da nije promenila pol, bila bi muško i zvala bi se Armand Lepore. Da nije plastične hirurgije, silikona i lomljenja rebara, bila bi skroz od krvi i mesa.

Ovako, Amanda Lepore je transdžender heroina, savršenog nadrealnog izgleda, a njenoj rešenosti da od sebe napravi ono što je oduvek osećala da mora da bude, moramo se diviti. Rispekt, Amanda Rebit!

Već sa 19 godina podvrgla se operaciji promene pola i nastavila putem senzacionalne ženstvenosti, koja se postiže samo putem bola i odricanja.

Obavila je operaciju nedozvoljenu u Britaniji, zbog koje je išla u Meksiko – da joj stručno polome par donjih rebara i gurnu dublje, jer tako ne ostaje ožiljak, tvrdeći da su se istoj proceduri podvrgnule Rakel Velč i Šer. O operaciji promene pola kaže da nije bilo strašno, dok joj nije stavljen dilatator, koji je morala da drži kako bi se formirao vaginalni otvor, a to je bilo kao da u sebi nosi nož i najbolnije je što je iskusila u procesu formiranja svog neverovatnog tela.

Amanda1 Džesika Rebit se zove Amanda Lepor

Inspirisana izgledom Džin Harlou, Merilin Monro i Džesike Rebit, sredila je nos, usta, liniju kose, a implante ima i u grudima i butinama. Nije rekla koliko je to sve koštalo, ali je izjavila da svakako ima najskuplje telo na svetu.

Comments