Evo u čemu je stvar. Prvo, nude nijansa se slaže uz sve, tako? Tako je. Pa, i crna, u kojoj su obično vojničke čizme, takođe se slaže uz sve. Pa, crna je za uvek i svuda, definitivno! Dalje, jednostavan komad poput bež salonki lako se kombinuje uz sve jer su jednostavne i po dizajnu i po boji, ali takve su i vojničke čizme. Jednostavne su kako prema boji, tako i prema dizajnu, iako deluju pomalo nabudženo i muški, nasuprot nežnim salonkama, ali u tome i jeste poenta!

OK, boja ti je jasna, dizajn takođe, ali šta je sa stilom? To je jedina nejasnoća koja je preostala. Kako vojničke čizme mogu da pariraju nežnim, elegantnim cipelama na štiklu? Pa, ako voliš urbani, “ulični” stil, boho fazon i te aktuelne modne trendove onda ti je jasno da vojničke čizme možeš nositi i uz farmerke i uz suknje, šortseve, haljine… Ma, uz sve! Naravno, uz to treba dodati odgovarajuće aksesoare kako bi utisak bio potpun. Vidiš, nije tako teško!

cizme 1 Džidži Hadid tako kaže: Vojničke čizme su nove nude salonke! cizme 2 Džidži Hadid tako kaže: Vojničke čizme su nove nude salonke! cizme 3 Džidži Hadid tako kaže: Vojničke čizme su nove nude salonke! cizme 4 Džidži Hadid tako kaže: Vojničke čizme su nove nude salonke!
Comments