Dobar par farmerki je sve što nam je potrebno da bismo se osećali prijatno. Jednostavne ali i neverovatno privlačne, farmerke su odevni komad koji je veoma zahvalan za kombinovanje. Konačno je došlo vreme da odložimo helanke i pidžame i polako se vratimo džinsu, zajedno sa lepim vremenom i mogućnošću da se ponovo krećemo među ljudima. Ipak, moramo znati kako da ih iskoristimo na najbolji način – a to znači da naučimo koji tip farmerki najbolje pristaje našoj figuri. U ovom tekstu vam predstavljamo kratki vodič kroz to kako da uparite baš taj savršen par farmerki sa svojom figurom.

Šire kukove sakrijte ravnim nogavicama

Ako mislite da farmerke ne mogu biti udobne, a da pritom izgledaju šik i sakriju sve što vam smeta – vi samo niste pronašli pravi model. Široki model sa ravnim nogavicama ujednačiće vašu siluetu tako što će vam kukovi biti u ravni sa padom nogavica, a to je upravo ono što želite da postignete. One imaju dovoljno materijala da vam se ne urežu u stomak dok sedite, naprotiv, učiniće da se osećate prijatno sve vreme dok ih nosite.

Izdužite noge dubokim strukom

Ukoliko niste previše visoki, verovatno ćete tražiti farmerke koje će vizuelno učiniti da vaše noge izgledaju duže. Najbolji način za to je džins koji ima duboki struk. “Produžiće” vam noge baš onoliko koliko vam je potrebno, a ukoliko se odlučite da ih uparite sa štiklama, dobićete i više od toga. Dodatni savet je da ih ukombinujete sa masivnijim gornjim delovima odeće poput košulja sa puf rukavima, jer ćete onda stvoriti iluziju efekta peščanog sata i naglasiti struk.

Comments