Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Raiffeisen banka je ponudila novu uslugu koja prati savremene trendove i rastuće interesovanje klijenata za kupovinu preko interneta. Takozvani E-commerce servis u praksi podrazumeva bezbedna bezgotovinska plaćanja karticama iz sistema VISA i MasterCard na internet prodajnom mestu trgovca.

Sigurnost internet kupovine zagarantovana je primenom sigurnosnih standarda propisanih od strane kartičnih asocijacija Visa Inc. i MasterCard Worldwide. Na ovaj način maksimalno je smanjena mogućnost zloupotrebe platnih kartica, čime se odgovorilo na najveći izazov trgovine putem interneta.

E commercePRimage E commerce: Kupovina karticama na internet prodajnim mestima

Prednosti internet kupovine su brojne, kako za kupce, tako i za same trgovce. Pre svih, ova vrsta prodaje za trgovce znači niže troškove, poslovanje po principu 24/7 i dostupnost proizvoda kupcima iz celog sveta. Kupci su u mogućnosti da uporede cene proizvoda ili usluga kod različitih prodavaca, te da se opredele za one sa povoljnijom cenom. Takođe, kupovinu mogu da vrše bez odlaska u prodavnicu, onda kada to njima odgovara. Uz uštedu vremena i novca, na ovaj način se izbegava i pritisak prodajnog osoblja tokom kupovine, ali i obezbeđuje bolja dostupnost informacija o samom proizvodu ili usluzi (kroz mišljenje i utiske drugih potrošača).

Editors choice