Sigurno se i ti raduješ prvim prolećnim danima, toplom Suncu, ali mora bar malo nekad da ti se javi neka vrsta sumnje u to što si obukla i kako si se stilizovala. I to je sasvim normalno. Posle nekoliko meseci provedenih u dubokim čizmama, džemperima, kaputima i zimskim jaknama, teško je snaći se u prvim danima u laganijim odevnim komadima i autfitima koji su predviđeni za ovaj predstojeći period. Zato ti i pomažemo da osmisliš kombinacije uz koje ćeš brzo i lako prevazići navike koje si stekla tokom ovih hladnih meseci koji su konačno iza nas.

O popularnosti bomber jakne uopšte nije potrebno govoriti, jer je odjednom postala must have komad svakog garderobera, kako ženskih tako i muških. Zato, evo odličnog trenutka da je opet nosiš, a još bolje je to što ne moraš da je kombinuješ samo uz opuštenije, ležernije autfite, već će odlično, moderno i atraktivno izgledati i sa jednom malom, crnom haljinom i patikama uz sve to. Ovo je stil koji blogerke obožavaju, a sigurno ćeš i ti.

style 1 Easy Chic je dobar izbor za proleće

Iskoristi jednostavne kombinacije koje nosiš svakog dana kao osnovu za komade koji će ih popeti na jedan viši nivo. Tako običnu majicu i farmerke možeš upotpuniti statement komadom kakv je kaput zanimljivog, možda cvetnog dezena koji je opet veoma popularan, čime ćeš dobiti sjajan izgled za prve prolećne dane.

style 2 Easy Chic je dobar izbor za proleće
Comments