Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene. Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa početkom u 18h i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party će trajati do ranih jutarnjih časova.

U petak, 21.07. Easy Tiger ekipi će se u posebnom dvanaestočasovnom događaju priključiti trenutno najpoznatiji rumunski Live Act – Premiesku, kao i gost iz Svajcarske, Mihael Simić. Podršku ce uz Marka Nastića pružiti rezidenti serijala, Kristijan Sajković, Vanović i Vladimir Dragaš, a intro i outro set je rezervisan za specijalne goste.

2107 premiesku live story Easy Tiger predstavlja Premiesku i žurku do zore + GIVEAWAY

Premiesku čine poznati rumunski duo Livio & Roby kojima se pridružuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka leži u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova različitih mašina, ispunjavajući viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Lab-u u okviru “Premiesku Analogue Sound” radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012.

Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao što su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Poll-a za 2016. godinu.

Karte za ovu žurku možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjizarama, WinWin shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600rsd.

U saradnji Easy Tiger-om delimo 3×2 karte za fantastičnu žurku koja će se dogoditi u petak 21.7! Sve što je potrebno da uradite jeste:

  1. Da nas pratite na Facebook stranici Wannabe Magazine-a
  2. Da nas pratite na Facebook stranici Wannabe Man-a
  3. U komentaru ispod objave tagujte osobu koju biste poveli na žurku i napišite kako izgleda vaš savršeni noćni provod.  

Dobitnike ćemo objaviti u utorak 18.7. putem sajta random.org

Comments