Nema sumnje da je efektan i impozantan nakit oduvek privlačio mnogo pažnje, a tako će biti i ubuduće. Gotovo da ne možete naći ženu koja u svojoj kolekciji nema barem nekoliko skupocenih komada nakita, a kada govorimo o poznatim lepoticama, onda definitivno mislimo na ogrlice, narukvice, prestenje i druge komade izrađene od dijamanata i raznobojnih plemenitih detalja. Jedan od modnih detalja koji je osvojio srca poznatih lepotica, i to onih najmoćnijih dama, upravo su elegantne, uglađene, efektne i, pre svega, potpuno nežne viseće minđuše u obliku suze, izrađene od kristala. Mogu se naći u različitim veličinama, ukrašene još nekim detaljima ili potpuno jednostavne, a ono što ih izdvaja od ostalih komada nakita upravo je njihova jednostavnost i neupadljivost koja ih, uprkos tome, čini neverovatno efektnim. Poznate lepotice ih obožavaju i do sada su ih ponele u različitim prilikama, pa ukoliko i vi kupite ili dobijete jedan ovakav komad minđuša, a znamo da biste voleli, evo prilike da saznate na koje ih sve načine možete poneti.

Princeza Kejt

Vojvotkinja od Kembridža, princeza Kejt, poznata je kao dama koja voli neupadljive komade nakita. Zato i ne čudi što se baš ona odlučila za ovaj minijaturni model minđuša u obliku suze i što ih je, uz to, ponela u specijalnoj prilici, kao što je to bio put u Indiju. Ove elegantne minđuše dale su poseban pečat njenoj veoma efektnoj odevnoj kombinaciji koju je odabrala za ovu posebnu priliku.

u obliku suze efektne mindjuse koje nose najmocnije zene sveta 1 Efektne minđuše koje nose NAJMOĆNIJE žene sveta

Mišel Obama

I Prva dama Amerike, Mišel Obama, voli ovaj model minđuša. Za razliku od princeze Kejt, ona se odlučila za model tankih, visećih minđuša sa cirkonima u obliku suze, koje je ovoga puta ponela uz crni komplet. Međutim, osim sa ovim kompletom, Mišel Obama viseće minđuše u obliku suze nosi i sa haljinama sa cvetnim printom, strukiranim kompletima, ali i sa casual odevnim kombinacijama.

u obliku suze efektne mindjuse koje nose najmocnije zene sveta 2 Efektne minđuše koje nose NAJMOĆNIJE žene sveta
Comments