Da li ste i vi jedna od onih devojaka koje posebnu pažnju posvećuju modnim detaljima? Kojima outfit nije kompletan dok ne pronađu savršen komad nakita koji će ga upotpuniti baš na pravi način? Razumemo te, i mi smo iste. Najbolje se osećamo onda kada smo zadovoljne efektnom ogrlicom, neobičnom narukvicom ili autentičnim minđušama, prema kojima zatim planiramo make up look, kao i frizuru. U suštini, male stvari koje čine da se osećamo lepo i sijamo i u onim danima kada nam je kompletan outfit savršen, a i u onim kada smo jednostavno nabacile nešto casual na sebe mnogo znače, a ovo su naši predlozi unikatnih minđuša koje će upotpuniti svaki tvoj look!

Lokalni brend Marmo Design kreira minđuše od polimerne gline, koja je u svom sastavu olakšana i omogućava nošenje bez opterećenja bez obzira na veličinu samih minđuša. Svaki njihov par je unikatan i u potpunosti ručno izrađen i oblikovan, a zatim nakon pečenja ulepšan takođe ručno oslikanim detaljima. Brend Marmo Design nastao je iz želje da svaka devojka pronađe baš svoj jedinstven par koji će upotpuniti njen stil za svaku priliku.

Unikatne minđuše Velika sidra uz smokey eyes look

Ukoliko su oči vaš glavni adut i želite da ih istaknete kako šminkom tako i nakitom, savršene minđuše za vas su neobične minđuše u obliku sidra. Ove minđuše su jedinstvene same po sebi i trebalo bi da ih nosite samostalno – bez drugog nakita, i sa podignutom kosom kako bi najbolje došle do izražaja. One kombinuju polimernu glinu u neutralnim bojama crne, bele i maslinaste sa zlatnim šipkama, za look koji će se uklopiti uz većinu odevnih komada i različite boje kose.

IMG 1372f e1603799304349 Efektne minđuše su u trendu, a evo 5 predloga koji će upotpuniti svaki tvoj look

Minđuše bele školjke – simbol nežnosti

Glamurozne ali i nežne, ove minđuše koje nas oblikom podsećaju na školjke pravi su simbol ženstvenosti. Njihova talasasta forma i prirodno bela boja asociraju nas na nežne tonove peska i školjke sa dna mora, a uz njih se uvek osećamo kao da taj deo leta nosimo sa sobom i na sebi. One se savršeno uklapaju uz outfit-e svetlih tonova i elegantno podignutu kosu.

IMG 1439f e1603800452189 Efektne minđuše su u trendu, a evo 5 predloga koji će upotpuniti svaki tvoj look
Comments