Iako je Nova godina i oko tebe sve sija i šljašti i “bode” oči, ti se gnušaš tog kiča, a šljokice ne želiš da vidiš ni na slici. Makeup sa šljokicama?! Oh, ne! Ne, nikako! Krećeš u radnju kako bi kupila nešto što ćeš u “najluđoj” noći poneti i ne uspevaš da pronađeš ništa što nije šljokičasto. Damn!

Pa da, to je doba godine, tako je kako je, slavi se ne samo doček Nove godine već i kič. Ali dobro, moraš imati razumevanja za nekog ko u tome uživa. Ipak je to kratak period u toku jedne godine, izdrži.

Nego, bez obzira na to šta voliš ili ne voliš u vezi sa Novom godinom, ne možeš poreći da i tebe hvata ta euforija i da si već počela da smišljaš šta ćeš i kako ćeš. A ukoliko je na red došao i makeup, evo nekoliko predloga kako možeš da izgledaš glamurozno i svečano, a da, gle čuda, ne upotrebiš šljokice! Šta više, biće ti potreban samo jedan simbol zavodljivosti, ženstvenosti i stila – crveni karmin!

Tamna nijansa crvenog karmina, bordo, boja vina ili neka slična, uz svedeni makeup na očima učiniće da izgledaš poput prave zavodnice. Uz to, deluje nekako glamurozno, zar ne?

makeup 1 Efektne praznične makeup ideje koje ne uključuju šljokice

Ukoliko si brineta, možeš poneti i neku svetliju nijansu crvene na usnama, a kada je reč o eye makeup-u, budi smela i ukombinuj i neke neočekivane boje poput roze i plave. Zanimljivo!

makeup 2 Efektne praznične makeup ideje koje ne uključuju šljokice

Crvena koja vuče na braon je sjajan izbor karmina ukoliko imaš tamniji ten, a uz maskaru i rumenilo u duhu ’80. ti ništa drugo neće biti potrebno da zablistaš. I to bez šljokica – ha!

makeup 3 Efektne praznične makeup ideje koje ne uključuju šljokice
Comments