Da li je iko mogao da poveruje da će u ovoj Srbiji, opterećenoj gomilom problema, vest o tome kako se naša poznata modna blogerka izblamirala na milanskoj Nedelji mode, izazvati tako burne reakcije javnosti? Pre nje su to učinile mnoge ličnosti koje nam “kroje kapu”, pa nikom ništa. A Zoranu su svi odmah razapeli na krst!

I da ne ispadne opet da je mi branimo i da nismo neutralni novinari, kao što je većina vas odreagovala na jučerašnji tekstZorana u Milanu: Čiji je to ustvari blam?“. Ne, mi se samo pitamo zašto neko ima potrebu da jednu devojku od 24 godine, koja voli modu i bavi se istom, tako napadne. A smisao ovog videa, u kojem se postavljaju lažna pitanja, bio je samo zabava!

Imajući u vidu sve to, pozvali smo je da ispriča svoju verziju događaja, kao i to kako na nju utiče gomila negativnih komentara povodom njega.

Intervju Zorana Jovanovic blogerka Zorannah 21 Ekskluzivni intervju modne blogerke Zorane Jovanović

U ekskluzivnom intervjuu Zorana nam je rekla da svoje izjave, koje su toliko komentarisane, ne smatra blamom. Ona objašnjava kako izgleda atmosfera između revija, na koji način su voditelji postavljali “fake” pitanja i zašto na snimku stoje sličice koje objašnjavaju o kome se radi.

Ova modna blogerka nam je otkrila da su je njene koleginice javno podržale, kao i to da je iznenađena takvim zlonamernim komentarima, naročito od ljudi iz modnog sveta. Kako ona kaže, oni ne predstavljaju samo sebe, već i organizacije za koje rade.

Intervju Zorana Jovanovic blogerka Zorannah 31 Ekskluzivni intervju modne blogerke Zorane Jovanović

Olivera Denčić