Veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo poslednju vest. Čuveni brend Clarisonic možete kupiti ekskluzivno u parfimeriji Glamour, Knez Mihajlova 10!

Glamour logo Ekskluzivno u GLAMOUR parfimeriji: Najiščekivaniji beauty proizvod   Clarisonic

Od petka, 27.06.2014. isprobajte sve pogodnosti naših proizvoda i uživajte u kupovini.

Sonična metoda je lansirala Clarisonic u aparat za čišćenje kože koji je u potpunosti promenio beauty rutinu i način nege.

Za razliku od tradicinalnih metoda čišćenja Clarisonic je patentirao mikro masažu na koži, oscilirajući više od 300 pokreta u sekundi – napred nazad.

Side Mia 2 with Shadow Ekskluzivno u GLAMOUR parfimeriji: Najiščekivaniji beauty proizvod   Clarisonic Front Mia 2 Ekskluzivno u GLAMOUR parfimeriji: Najiščekivaniji beauty proizvod   Clarisonic

Clarisonic sonična metoda istovremeno je nežna i moćna: uklanja nečistoće i omogućava efikasnije prodiranje proizvoda za negu kože.

Clarisonic takođe nudi četke jedinstvenog dizajna koje pristaju na sve modele, kao i posebno formulisane proizvode za čišćenje kože, što kupcima pruža jedinstveno iskustvo prilagođeno njihovim potrebama.

Klinički rezultati su pokazali da se korišćenjem aparata postiže poboljšano upijanje, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća šest puta je efikasnije od čišćenja lica rukom.

Rezultati su fantastični: preobražava teksturu i smanjuje pore, a ten postaje ujednačeniji, blistaviji i mekši i to za samo 60 sekundi korišćenja dnevno!

Sve ono što ste čuli o ovim proizvodima, delovanju i tehnologiji, pozivamo vas da otkrijete i na svojoj koži u parfimeriji GLAMOUR, Knez Mihajlova 10.

U Srbiji će distribucija biti ekskluzivna u parfimeriji GLAMOUR, Knez Mihajlova 10, a asortiman čine:

– uređaj Clarisonic Mia 2 –  idealan izbor za postizanje čiste, prekrasne kože u svakoj prilici.

Mia 2 se temelji na metodi soničnih talasa; ima dve brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) sa jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna kutija – putna futrola.

– Clarisonic Plus ima širok spektar primene, sa tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tela u trajanju od tri minute, sa dva načina rada (stalan i periodični pritisak) nežno uklanja mrtve ćelije, ostavljajući kožu lica i tela mekom i glatkom.

Mia 2 with Charger Ekskluzivno u GLAMOUR parfimeriji: Najiščekivaniji beauty proizvod   Clarisonic

Cene:

Mia2 ≈ 18,300 RSD

Plus ≈ 27,500 RSD

L’Oreal Balkan nema tačne informacije o cenama svojih proizvoda kod maloprodavaca, niti na bilo koji način utiče na njih.

Comments