Došlo je napokon vreme da se kodeks muškog parfumerstva aktivira ‘dinamitom’ – vreme da se muškarcima pruži dostojan, po meri kreiran miris jednako iznenađujući kao “Flowerbomb”.

Predodređen da bude moćan, odvažan i senzualan… “Spicebomb”, obećani koncentrat sa eksplozivnom posebnošću.

Nešto će upravo… eksplodirati!

Senzualna bomba

On je čovek od kontrasta i misterije. Neuhvatljiv, nekonvencionalan, harizmatični zavodnik koji prkosi svim stereotipima. Elegantan i neverovatno seksi.

Predstavlja bezvremensku eleganciju, a istovremeno savršeno usklađenu sa njegovim godinama. Odmeren, a opet stvara opasnu, magnetnu zavisnost. Njegova snaga i senzibilnost, inteligencija i muževnost… Predstavlja sve to, pa čak i paradokse. On jednostavno očarava i elektrizira.

Dovodi privlačnost do krajnjih granica. Podstiče žudnju…

Official Portrait Eksluzivno u Sephora parfimerijama: Viktor & Rolf

Spicebomb, eksplozija čula

Trenutna mirisna detonacija. Dvojac Viktor&Rolf još jednom ruši konvencije i otkriva miris koji nije spreman na ustupke. Eksplozivan koncentrat muževne senzualnosti – “Spicebomb”.

Iznenađuje, a već sledećeg trenutka stvara zavisnost… “Spicebomb” donosi savršenu ravnotežu između snage i elegancije, intenzivnosti i prefinjenosti. Svojim posebnim mirisnim potpisom ostavlja trag poput novog prodornog talasa energije i stila. Koktel muževnosti, u koji je dvojac Viktor&Rolf utkao prefinjenost.

Moćan, odvažan, senzualan… “Spicebomb” otkriva muževnost iz svakog ugla.

Oružje masovnog zavođenja

Elegantno i moderno pakovanje,  jedinstvene srebrno-sive nijanse: jednostavno, čisto, neverovatno muževno. Naziv mirisa “Spicebomb” upisan je na sjajnu, reljefnu crnu traku koja podseća na kultnu rebrastu traku dizajnerskog dvojca Viktor&Rolf. Ne treba ni spomenuti prepoznatljivi pečat Viktor&Rolf na kutijici, koji ni na koji način ne odaje šta se u njoj nalazi.

Unutrašnjost krije iznenađenje: zadivljujuću bočicu u obliku granate, izrađenu baš po meri za ovaj eksplozivan miris. Chic i prefinjeno oružje, sa umetničkim dodirom karakterističnim za Viktor&Rolf.

VIKTORROLF SPICEBOMB 50ML90ML WHITE Eksluzivno u Sephora parfimerijama: Viktor & Rolf

Istinski luksuzni predmet: nakon dijamantnog oblika za “Flowerbomb”, granata je isklesana u staklu, s udubljenim, ujednačenim i jasnim ivicama. Kodeks boje: crna i srebrna u kombinaciji sa sivom, čiji topli akcenti ukazuju na senzualnost mirisa.

Crna vrpca omotana je oko bočice kao da odražava svu moć i napetost mirisne bombe koju čuva.

Ultimativni detalj: miris se ispušta povlačenjem igle, koja sadrži pečat Viktor&Rolf.

Mirisna eksplozija je neizbežna.

Miris koji izaziva zavisnost

Olivije Polž, tvorac cvetne eksplozije mirisa “Flowerbomb”, zaslužan je i za ekstravagantno seksi miris “Spicebomb”.

“Sve je započelo s nazivom “Spicebomb”. Viktor&Rolf odmah su mi rekli da žele poseban miris raskošnih začina koji obara s nogu i predstavlja istinski izvor zavisnosti. Morao je sadržati  snažne note, dobijene iz najboljih sirovina. Dok je “Flowerbomb” cvetna eksplozija, “Spicebomb” je plamen začina snažnih mirisnih kontrasta. Razbuđujući, začini igraju glavnu ulogu; svojim živahnim i britkim akcentima, bilo da su vatreni ili ledeni – pokreću i privlače pažnju na ostale, odmerenije i pitomije aspekte.” Olivije Polž

“Spicebomb” je nastao iz plamtećeg susreta dvaju akorda kontrastnih tonova. Prvi izaziva neverovatnu zavisnost, stapajući srce usijanih začina – čilija i šafrana – s nadasve muževnim, odmerenijim tonovima kože i duvana i posebnom surovom snagom vetivera. Drugi pak donosi eksplozivne, sveže i oštre note bergamota i grejpfruta, dok hladni začini – elemi i ružičasti biber  – ostavljaju ledeni trag.

“Spicebomb” je erupcija začina ukroćenih svežinom koja ih obavija, drugim rečima – kontrolisani talas moći.

Comments