Inspirisani kolekcijom brenda Lela Rose svim kumama i deverušama ovog leta nudimo nekoliko predloga kako da zablistaju na venčanju svoje prijateljice ili prijatelja. Boje koje će obeležiti ovu sezonu su uglavnom pastelne nijanse među kojima izdvajamo roze, krem, sivu, ali tu su i jarke boje poput ljubičaste, narandžaste, plave i zelene. Neprikosnovena je elegancija tamnoplave haljine na koju se odlično slažu srebrne, zlatne ili krem sandale. Elegantna haljina podrazumeva kvalitetan materijal i kroj koji će odgovarati vašoj građi.

BMD244 Elegantne haljine za kume i deveruše

Kumina toaleta se ne mora slagati sa mladinom venčanicom ni po boji ni po kroju. Jedini imprativ je da bude elegantna i da se kuma u njoj oseća prijatno. Deveruše, pak, biraju iste haljine, eventualno svaka po svom ukusu ali u istoj boji. Buketi koje nose na venčanju su identični i to ih čini prepoznatljivim. Prema tradiciji deveruše mogu birati dužinu svoje haljine dok kumina mora biti duga. Ipak trendovi dozvoljavaju da budete kreativni i ponesete toaletu koju želite. Mi vam podjednako savetujemo i duge i kratke haljine.

Obratite pažnju na nakit, nemojte preterivati sa aksesoarima i trudite se da izaberete udobne sandale. Takođe, imajte na umu da su ovog leta popularne i baletanke, pa u color blocking duhu možete izabrati haljinu ciklama boje i baletanke u zelenoj nijansi. Što se tiče frizure ovog leta su popularne visoke punđe, a sa neutralnom šminkom baziranoj na dobroj podlozi, malo maskare i sjaja nikada nećete pogrešiti.

 Elegantne haljine za kume i deveruše  Elegantne haljine za kume i deveruše

Nežna nijansa sive oličena u haljini bez bratela i do kolena izgleda više nego elegantno. Uz ovu haljinu odaberite sandale u sličnoj nijansi i narukvice od srebra. Ova jednostavna kombinacija izgleda prefinjeno. Koju god nijansu haljine da odaberete ne zaboravite da je najvažniji kroj. Neka se vaša haljina od struka širi. U samom struku je možete pričvrstiti širokom satenskom trakom. Jedna nijansa, par detalja, elegantna frizura i izgledaćete više nego moderno.

Lela Rose Bridesmaids Purple Elegantne haljine za kume i deveruše lela rose 136 front 620sp 121510 Elegantne haljine za kume i deveruše DLR S11 LX141XX Elegantne haljine za kume i deveruše Dessy Lela Rose LX158xx Elegantne haljine za kume i deveruše Dessy Lela Rose LX152 Elegantne haljine za kume i deveruše Dessy Lela Rose LR157xx Elegantne haljine za kume i deveruše Dessy Lela Rose LR155 Elegantne haljine za kume i deveruše Dessy Lela Rose LR1531 Elegantne haljine za kume i deveruše Dessy Lela Rose LR151 Elegantne haljine za kume i deveruše

Sledeće subote u rubrici Wannabe Bride čitajte o elegantnim odelima za mladoženje.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments